Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος για την υπογραφή του αιτήματος χρηματοδότησης για την ανάπτυξη δικτύου διανομής φυσικού αερίου στους Δήμους Βοΐου, Σερβιων και Βελβεντου



Ευχαριστώ τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα για την υπογραφή του αιτήματος χρηματοδότησης για την ανάπτυξη δικτύου διανομής φυσικού αερίου στους Δήμους Βοΐου, Σερβιων και Βελβεντου.

Μετά την υπογραφή του Υπουργού και την ένταξη στο Ταμειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΥΠΕΝ, το έργο ορίζεται επιλέξιμο έπειτα από έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχής.

Μιχάλης Παπαδόπουλος, Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών

2 σχόλια στο άρθρο “Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος για την υπογραφή του αιτήματος χρηματοδότησης για την ανάπτυξη δικτύου διανομής φυσικού αερίου στους Δήμους Βοΐου, Σερβιων και Βελβεντου

  1. Για δες καιρό που διάλεξαν.Αθανάσιος Διάκος Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Ειναι αργα για δακρυα Στελλα!
    Καποτε φοβομασταν τα σκοταδια,τωρα φοβομαστε το Φως με τις αυξησεις στη ΔΕΗ,παλια τρεμαμε στην παγωνια,τωρα τρεμουμε με τη ζεστη και τις τιμες του φυσικου αεριου!
    Και σεις υποτακτικοι του μητσοτακη,τωρα που θα κλεισετε τα εργοστασια της ΔΕΗ για να σωσετε τον πλανητη,θα καίμε τα ποδαρια μας τον χειμωνα!
    Ο ζεσταμενος που να καταλαβει τον παγωμενο!!
    Τουλαχιστον βαλτε ρεφενε και παρτε μια κουμτελ στον συμβουλο της ΔΕΗ,που τον πληρωνετε με 360.000 ευρω τον χρονο ,μηπως και παγώσει το καημένο!
    Και βαλτε ξυλοσομπες στα ερειπωμενα σπιτια των γαλαζοφρουρων του ΕΦΚΑ που δυσκολευνται στην καθημερινοτητα τους με 8.000 ευρω που τους δινετε τον μηνα!!
    Ειστε εσεις πολιτικοι που νοιαζεστε για το το καλο των ανθρωπων;
    Τιματε εσεις τα αξιωματα σας,την τιμη και την υποληψη του κοσμακη,δινοντας πακτωλους χρηματων στα κομματικα σας και αργοσχολα γαλαζοθρεμμενα στελεχη,αφηνοντας τους ανθρωπους βορά στις αυξησεις προιοντων,λογαριασμων,βορά στην επιβιωση και οχι στη ζωη;
    Κριμα που βρεθηκατε μπροστα μαςκριμα που κυβερνατε!
    Το μονο που σας ενδιαφερει ,πολιτικοι αναλγητοι και χοντρόπετσοι ,ειναι να αυξανετε τους μισθους σας,τους παχυλους,να αυξανετε τους διορισμενους του συναφιου σας με αργόμισθους μισθούς!!
    Αληθεια,εαν ο μισθος σας γινει μισθος ανθρωπινος και οχι πριγκιπικος,εαν αμειβεστε με 1345 ευρω τον μήνα,θα ξαναβαλετε υποψηφιοτητα για βουλευτες;
    Τι ειπατε;
    Συγνωμη κυριε ποιός ειστε;
    Για τον υπουργο,ολο ευχαριστω και ευχαριστω ειστε!
    Για τον λαο που σας ανέχετε ,δεν περισσευει κανενα ευχαριστω;
    Οσο θα ευλογατε τα γένια σας μεταξυ σας,τόσο πιο ελαχιστοι και τοσο ποιο α ν τ ι π α θ η τ ι κ ο ι θα γινεστε!!
    Αληθεια,ηθελα να’ξερα,οταν βλεπετε την ταινια με τον Μαυρογιαλούρο,τι νοιώθετε,τι κάνετε;
    Εμεις μουτζώνουμε με τα δυο μας χέρια στον Μπερντέ,στην κουρελοκαλύβα του Μαξίμου ,της Μάξιμης πολιτικης φαιδροτητας και τραγωδίας μαζί!
    Σε ενα επεισοδιο της σειρας του θεατρου Σκιων,λεγει ο χατζηαβάτης,ο καρπαζοεισπράκτορας,ο διαιωνιζων τον επι τουρκοκρατιας Ραγιαδισμο” ευχαριστώ πολυχρονεμενε μου Πασά,για τις σφαλιάρες που με ρίχνεις”
    Ευχαριστω,ευχαριστω κυριε υπουργε γιατι μας φερνετε το φυσικο αεριο στην περιοχη μας,τωρα που η τιμη του εφτασε σε ύψη δυσθεώρητα……έχει να ρίξει γέλια ο Βλαδίμηρος Πουτιν,την ωρα που διαβασει το παραπανω αρθρο!!
    Για δες καιρο που διαλεξαν αέριο να μας φέρουν
    Τωρα που οι ανθρωποι παντού,πονάνε κι υποφέρουν!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.