Δείτε τα κρούσματα κορονοϊού της Τετάρτης 23/2 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 23 Φεβρουαρίου 2022:

16.962 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 53 νέοι θάνατοι και 459 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δείτε τα κρούσματα κορονοϊού της Τετάρτης 23/2 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Απο τους 25.000 νεκρους μεχρι τωρα απ την πανδημια,οι 18.000 νεκροι μας έζχασαν τις ζωες των εκτος ΜΕΘ!!
    Και ολα συνεχιζονται ,σαν να μη συμβαινει τίποτα!!
    Και οταν ακουω εκεινον τον σιελόβρυτο,τον αντιπαθητικο Οικονομου,το τσανάκι του Εμμονικου και αντιπαθέστατου μητσοτακη,να λέει εκεινο το” η Ελλαδα του μητσοτακη”!
    Οχι βρε αντιπαθητικε,αποκρουστικε και κολυμβητη των Σιέλων,οχι,η Ελλαδα δεν ειναι του μητσοτακη και αλλη φορα που θα βγεις στην τηλεοραση να μην το ξαναπεις,προσβαλλεις τους Ελληνες,προσβαλλεις τον άνθρωπο!!
    Τσανακογλειφτες ολοι σας,βουλευτες και υπουργοι,τοσο άνευροι,τόσο υποταγμένοι,τοσο απαθεις και ασυγκίνητοι με ολα τα τραγικα που συμβαινουν γύρω μας;
    Σας εχει αηδιασει η ψυχή μας,δεν αφησατε τιποτα ορθό,σας ” βρεχουν” οι ανθρωποι με το στομα τους και σεις νομιζετε πως βρέχει ο Θεός!!
    Ανευρες,ασπονδυλες και χωρις αυχένα φιγουρες,τί εχετε στη θεση της καρδιας;τσιμεντο;δεν ακουτε,τί γινεται;
    Δε βλεπετε τα αποτελεσματα με τις εμμονες σας;
    Ασυγκινητοι και μικροπρεπεις!
    Δεν ακουτε τις φωνες- κραυγες των ζωντανων ,που τους σκλαβωνετε καθημερινα με τα απανθρωπα μετρα σας;
    Δεν βλεπετε τις μορφες των νεκρων που μας χαιρετουν πρόωρα για το χωρις γυρισμο ταξιδι τους;
    Αλιμονο σε σας υποκριτες….εγιναν τα μνηματα πιο πολλα απ τους ζωντανους και εσεις,εσεις δοξαζετε και προσκυνατε το χωμα που παταει ο πιο αντιπαθης και εμμονικος και διαταραγμενος ένοικος του Μαξιμου!
    Πιο πολλες οι λευκες σκεπες των μνηματων απ τις γκρίζες και κοκκινες σκεπες των σπιτιων στα χωρια μας και σεις δυσκαμπτοι και ακαρδοι ,διαλυσατε τα νοσοκομεια με τα καμωματα σας και την εμμονικη σας Αρνηση να προσλαβετε προσωικο και τα μετατρεψατε σε κοιμητηρια χωρις σταυρό!!
    Μην ξαναβγεις να πεις με φωνη βουτηγμενη στα σάλια,η Ελλαδα του μητσοτακη”
    Δεν ειμαστε σκλαβοι σαν εσας,δε θελουμε τυραννους στο σβερκο μας,δε σας χαριζουμε την Ελλαδα,εστω με τις πληγες που τις αφησατε..οταν ξαναβγεις θα πεις….η Ελλαδα που πληγωνεται και γοργοπεθαινει απ τον Εμμονικο και το πλεον αντιπαθες ανθρωπακι- πλάσμα της ξεδιαντροπιάς!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.