Ομιλία του Γιώργου Αμανατίδη στην Ολομέλεια επί του σ/ν του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων



Ομιλία του Βουλευτή Ν. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Αμανατίδη στην Ολομέλεια επί του σ/ν του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Εκσυγχρονισμός του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις για την κοινωνική ασφάλιση.

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια στο άρθρο “Ομιλία του Γιώργου Αμανατίδη στην Ολομέλεια επί του σ/ν του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

  1. Μια Στάση εδω,θελω αποψε να γελάσω ή να κλάψω!Στελιος Κ!!!

    - Edit

    Απαντήστε

    Σε έναν φάκελο και η γραπτή σας ομιλία να αποσταλεί στους Δούκα,Λιβανό,Γεωργαντά,Οικονόμου,ο οποίος μιλησε για την Ελλάδα που ηγείται της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης στην ευρώπη!!!! Και στον Κύρτσο με κούριερ,για να μην χαθεί η επιστολή ,μιας και εκείνος βρισκεται πολύ μακρια,στις Βρυξέλλες!
    Βγάλτε και μερικες φωτοτυπίες και στειλτε της σε υπαλληλους σε καταστηματα και σουπερ Μαρκετ με μισθο 600 ευρω τον μήνα( και πολλά βάζω),μοιραστε την ομιλια σας σε μικροχρόνιους και μακροχρόνιους ανεργους και στειλτε ,χωρις ταχυδρομικά τέλη,λογω βουλευτικής ατέλειας,στα του τύπου, σε όλα τα ΚΑΠΗ της Δυτικής Μακεδονίας σε συνταξιούχους με συντάξεις μηνιαίες( Δεκαημερου το πολύ!!)μιας και ο πολιτικά διαταταγμένος και εγωπαθής και Λαοεμπαιχτης ,κατακρατάει τα αναδρομικα τους,απο το 2011!
    Αποστείλατε την παραπανω ομιλια σας σε μπλού φακελο για τα γαλαζοαναθρεμμένα παιδια που επι τριετίαν θα αμειβονται με μισθο 8.000 ευρω και ευχηθείτε τους, πρώιμα ,καλο Πάσχα!
    Και εναν ειδικό φακελο με την επιστολη σας και λίγα χρηματα για να πληρωσει ,τουλαχιστον ενα Ενοικιο,ο διευθυνων συμβουλος της ΔΕΗ,κριμα ειναι απ τον Θεό,τι να πρωτοπληρωσεις με μισθους 360.000 τον χρόνο!
    Πασχα ερχεται, δειξτε στον αρχιγαλαζιο κομματικο σας διορισμενο,τα φιλάνθρωπα και φιλεσπλαχνα αισθηματα σας,κριμα το ΚΑΛΟ παιδο να μπει στην Λιστα για ενα ψευτοεπιδομα των 300 ευρω!!!
    Παρακαλω δεόντως Υμας,αποστειλατε την ανωθεν ομιλια σας,εις τους εν ΕΚΑ υπαλληλους με την κατωθεν Υπενθυμισην” επειδη υμεις υπογραφετε τας συνταξεις των συνταξιουχων με πρασίνην ή κοκκίνην η απαλην κοκκίνην πένναν,θα διορισουμεν εν τη υπηρεσια υμων χρυσούν παιδίον,golden boy,ινα υπογραφει τας προς Εκδοσην συνταξεις με πενναν καταγάλανην!!
    Στειλε την παραπανω επιστολη σε αδιοριστους γιατρους,γεωπονους,μηχανικους,νοσηλευτες,δασκαλους και καθηγητες οι οποιοι θα διοριστουν ως νέοι στις υπηρεσιες των ,γυρω στα 50 τους χρόνια,εμφανιζομενοι στις δουλειες τους,ως νεοδιοριζομενοι,σαν λυκοπουλα ,φρεσκαδούρα με δωδεκα αλλαξιες πάνες ακρατειας!!
    Στους Κοζανιτες μην την στειλετε,μαθημενοι ειναι απο θα και θα και θα!!
    Υστερογραφο!
    Να αποσταλει η ομιλια σας σε πανό πολυχρωμο με πλαισιο κομφετι,στος υπευθυνους των καρναβαλιστικων εκδηλωσεων και το πανό να στηθει στην πλατεια της Κοζανης,ισως τοτε καλυφθει και το βαθούλωμα της πλατειας,να γεμισει μια και εξω με πολιτικη υποκρισια,ελλειψη πολιτικης ενσυναισθησης και ανερυθριαστη Στάση απεναντι στον Λαό και με πολλη αγαπη στον Στάση,τον διεθυνοντα συμβουλο της ΔΕΗ,βεβαιως,βεβαιως!!!

  2. Ελεος!Στελιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Η ΝΔ προηγείται σίγουρα 15% έναντι του Σύριζα,μιάς και δεν αφήσατε τίποτα όρθιο!
    Όσο πιο πολύ θα βουλιάζει η χώρα,τόσο πιο πολύ θ ανεβαίνει η διαφορά!
    Προσέξτε στο τέλος,μην την πάθετε σαν το τσομπανόπουλο,που φώναζε: λύκος,λύκος και δεν τον άκουγε κανείς!
    Στις εκλογές θα σας δούμε…και όπως είπε μια δημοσιογράφος” στην άμπωτη θα δούμε,ποιός κολυμπάει γυμνός”
    Όσο περνάει ο καιρός,τόσο πιο ανίκανο το επιτελικό σας κράτος ,κράτος της τραγωδίας!!
    Όσο περνάνε οι μέρες,οι μήνες τόσο το σκοτάδι πυκνώνει!
    Και το πιο πυκνό σκοτάδι ειναι την ώρα που χαράζει..
    Δεξιά και κοινωνικό κράτος δεν το τρώνε!!
    Όση σχέση έχει ο φάντης( βαλές) με το ρετσινόλαδο,τόση σχέση έχει η νεα δημοκρατία με κοινωνικές παροχές και με κράτος Δ ι κ α ί ο υ!
    Εσείς ζείτε σε κάποιο Μονακό με πρίγκιπες των 8.000 ευρω τον μήνα και οι Ελληνες οι γηγενείς έξω απ το πριγκιπάτο,στα περίχωρα!
    Κουράσατε,ολο τα ίδια και τα ίδια!
    Ο,τι κάνατε το 2007 με τον Δούκα του Δουκατου της Ηλείας και της νεας δημοκρατιας,το κανατε και το 2012 με τους Γεωργανταδες για να βγει η νεα δημοκρατια του σαμαρα,που εριξε τη νεα δημοκρατια του Κων.Μητσοτάκη,το 1993!
    Τωρα,πώς ξαφνικά αλλαξατε;
    Ουτε η Κίρκη σας αναλαμβάνει..κι εκείνη σηκώνει το ραβδί της ψηλά!
    Δεξια ησασταν,δεξια παραμενετε και τωρα πασπαλισμενη με βοριδηδες,πλευρηδες και γεωργιαδηδες και λιγο απο κόκκινο με θεοδωρικακηδες για να ταιριαζει το μπλε με το μαυρο και λιγο απο κοκκινο!!
    Αληθεια τον Λιβανο,γιατί δεν τον διαγραψατε απο το μαντρί σας;
    Τον Λιβανο που ακουγε με λατρεια και περισσή λαγνεια τον Δουκα ,να διηγειται μακαβριες εποποιίες γραμμένες σε ανοιχτους τύμβους των καμενων του 2007;
    Ο Λιβανος χασκογελουσε με ιστοριες θανατου και εκμαυλισμου,τον Κυρτσο διαγραψατε!!
    Ο Λιβανος ξεσκεπασε,ακούγωντας αποχαυνωμενος, την υποκρισια σας και τα δρωμενα τα ετη 2007 και 2013 και τον Κυρτσο εκδιώξατε του Παραδεισου της συγχρονης κολασεως με ολες τις πανδημιες της νεας δημοκρατιας!!
    Σε 22 μηνες 6,5 δις σε κλειστες και απευθειας και μου θελετε και διαφορα στο 18,19,25,30% απο το δευτερο κομμα!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.