Επίδομα σε ευάλωτους: Ποιοι θα πάρουν δώρο Πάσχα 300 ευρώ



Ποιοι αναμένεται να λάβουν οικονομική στήριξη μέσω έκτακτου επιδόματος για το Πάσχα

Η κυβέρνηση εξετάζει να δώσει έκτακτο επίδομα σε ευάλωτες ομάδες, την ώρα που η ακρίβεια «γονατίζει» τα νοικοκυριά.

Στους δικαιούχους αναμένεται να ενταχθούν οι μακροχρόνια άνεργοι και τα άτομα με αναπηρία, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν θα λάβουν το επίδομα και οι χαμηλόμισθοι, οι μονογονεϊκές οικογένειες και οι μη επιδοτούμενοι άνεργοι.

Ποια είναι τα κριτήρια για το επίδομα

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του newsbomb.gr, για να λάβει κάποιος το επίδομα, θα ληφθούν υπόψη εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το MEGA, αναμένεται να ληφθεί υπόψιν το ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα του 2020, όπως αυτό προκύπτει από τις φορολογικές δηλώσεις του 2021, ενώ για τα περιουσιακά στοιχεία θα ληφθούν υπόψιν οι παλαιές αντικειμενικές αξίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ύψος του επιδόματος θα ανέρχεται περίπου στα 300 ευρώ ενώ αναμένεται να υπάρξει επιπλέον ενίσχυση για κάθε προστατευόμενο τέκνο. Όσο για το πότε αυτό θα χορηγηθεί, οι πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν ότι αναμένεται να καταβληθεί μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα (18-21 Απριλίου), με τις τελικές αποφάσεις να αναμένονται στα μέσα Μαρτίου.

6 σχόλια στο άρθρο “Επίδομα σε ευάλωτους: Ποιοι θα πάρουν δώρο Πάσχα 300 ευρώ

  1. Μακάρι να δοθεί σε πολλούς ανθρωπους αναγκεμενους!
    300 ευρω για να κανει Πασχα μια οικογενεια ανεργου και 360.000 ευρω μια χρονια σ εναν αχρηστο της ΔΕΗ!
    4 χρονια επι 360.00 ισον 1.440.000 ευρω!!
    Σε 4 χρονια της κυβερνησης του Αναλγητου,1,5 εκατομμυρια ενα καλόπαιδο!!
    Τρια χρονια που θα προσληφθουν οι γαλαζοφρουροι για εκδοση των συνταξεων επί 8.000 ευρω ίσον ;γυρω στις 300.000 ευρω ο καθε ενας χαραμοφάης,αρκει να ειναι δεξιος!!
    Και 300 ευρω βρε ασυγκινητοι,βρε ανθρωπακια σε μακροχρόνιο Ανεργο για να κανει Πάσχα ή να κανει Μ.Πεμπτη;
    Σταυρώνετε τον κόσμο ολη τη χρονια ,τον ξανασταυρώνετε και το Πάσχα με ψύχουλα απ τα αποφάγια των παραπάνω;
    Ντροπη σας!
    Οσο θ αυξανουν οι μισθοι των παραπανω κομματικων ανθρωπακων,τοσο θα επεκεινονται τα επιδοματα ,αλλα μειωμενα, για να παρουν όλοι οι εργαζόμενοι,εκτος απο τους Δουκαδες,Λιβανους,Γεωργανταδες..άλλοι αέρα κοπανιστό σε σακούλες και οι Δουκαδες και οι της επιτελικης αναλγησιας σε σακουλες με άσωτα λεφτα

  2. αμα δωσει σε πολλους..παμε για εκλογες μαιο… αν δωσει σε λιγοτερους θα παμε τον ιουνιο που μαλλον αυτο θα κανει γιατι εχει τιναξει την μπάγκα στον αερα (τα σπρεντ εχουνε φτασει σε κρισης 2014 νουμερα ..το ελλειμα,,αστο αναπτυξη ζσιιιν προς τα κατω ομως…και το2014 χρωστουσαμε το 140% του αεπ και τωρα 240%του αεπ)εχει και κατι δουλιτσες ακομα να δωσει σε μεγαλοκαρχαριες που τον στιριζουν με νυχια και με δοντια..καποτε φωναζαν βαστα ρομελ…τωρα κατσε ακομα λιγο κουλη..μονοκοματικη μεχρι να κανονισουμε μια συμμαχικη με..το κομμα αλλαγης .θα ζησουμε ιστορικες στιγμες παλι 2013-2015 με μπενη για πρόεδρο δημοκρατίας και κανα Σκανδαλίδη για υφυπουργο του σπυρου στο ανάπτυξης για να πάει ποιο βζζζζζιιιν η οικονομια

  3. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται σε αυτήν την χώρα να επιδοτούνται τόσο οι μακροχρόνια άνεργοι. Κοροϊδευόμαστε. Το 99% είναι τεμπέληδες ή οπαδοί της Ρώμα. Κρυβόμαστε πισω από το δάχτυλο μας. Υπάρχουν οικογενειάρχες και άτομα που δουλευουν δυό και τρείς δουλειές να τα βγάλουν πέρα και δεν παίρνουν τίποτα, χωριά τους φόρους. Και οι γνωστοί τεμπέληδες επιδοτούνται. Άξιοι της μοίρας μας. Είναι πολύ λογικό κάποιος να είναι 5 χρόνια άνεργος.

  4. Εχω μια συνηθεια καλη να γραφω παντα την αληθεια!
    Σε αλλα εχω και εγω συνηθειες κακες!
    Για να δουμε τι λεει η ιδια η αληθεια!
    Ενας υπαλληλος καταστηματος ή σουπερ μαρκετ παιρνει τον μήνα 600 ευρω και τον χρονο 7.200 ευρω και ενας γαλαζοφρουρος για τον ΕΦΚΑ τα 7.200 τα παιρνει σε λιγοτερο απο εναν μήνα καπου 23 ημερες!!
    Οι υπαλληλοι του ΕΦΚΑ θα βγαλουν τη συνταξη,αλλα ο κομματικος θα την υπογραψει με μπλέ στυλό με σήμα τη σακούλα!!
    Ενας νεοδιοριστος δασκαλος,καθηγητης ή αναπληρωτης ή ωρομισθιος θα παρει τον μηνα γυρω στα 800 ευρω και σε 10 μήνες θα παρει 8.000 ευρω και ο μπακουρένιος μπόυ,αρκει να εχει πανω την πολιτικη σκουρια της νεας δημοκρατιας θα παρει 8.000 ευρω τον μηνα!!
    Δασκαλος και καθηγητης που σπουδασαν,κουραστηκαν,ξενυχτησαν χρόνια ολοκληρα με μεταπτυχιακα,ιδίως οι νεοι προσληφθεντες με ατελειωτα σεμιναρια και πτυχια ξενων γλωσσων και ενας κομματικος διορισμενος,μια μετριοτητα με γλωσσα κομματικη και μπλέ πεντε πηχεις παιρνει 960.000 σ ενα χρονο,οσα παιρνουν 48 παλιοι καθηγητες σε εναν χρονο!!
    Ενας καθηγητης με 20 χρονια υπηρεσια παιρνει 20.000 τον χρονο!!
    48 καθηγητες επι 20.000 = 960.000 ευρω!!!!!
    Οσα χρηματα παιρνουν 48 καθηγητες σε εναν χρονο τα παιρνει ο διευθυνων συμβουλος πρωτα της νεας δημοκρατιας και μετα της ΔΕΗ σε…σε…ακουσον!ακουσον!!φρίξε ηλιε και όλο το σύμπαν ομού….σε 2,5 μηνες!!!!!!
    Τωρα,με τα παρακατω, θα γελασει η θα κλαψει ο καθε λογικος και ενσυναίσθητος ανθρωπος,η θα παρει τα βουνά μεχρι να αναπνευσει καθαρο αερα και οχι βρομικο και ατιμο και φθηνιαρικο μιας φθηνιαρικης κοινωνιας!!
    Ακουστε” ενας εργατης του μεροκαματου- πότε απο δω και ποτε αποκει,δουλειες του ποδαριου και καποιους μηνες ανεργος θα παρει τον μηνα 500 ευρω,τον χρονο 6.000 ευρω και σε 60 χρονια θα παρει 360.000 ευρω,οσα θα παρει σε εναν χρονο δηλαδη 360.000 ευρω ο ιδιοκτητης του Μπουρς Χαλίφα ο Αλ Ρασιντ Μεχμέτ Στάση- ιντ!!!
    Συμπερασμα τωρα!!!
    Το σχόλιο αυτο να το κολλησετε με μαγνητακι μπλέ χρωματος και γύψινο με σχημα μια σακουλα made neas dimokratias στο ψυγειο του σπιτιου σας,μια υπενθύμιση ζωης…σ αυτη την κοινωνια την ξεκαρφωτη που ζουμε ,αξιζει να αγωνιζόμαστε,αξιζει να πορευεσαι με τον Σταυρο στο χερι;
    Αξιζει να βλεπεις Παρίες να απολαμβανουν ολα τα αγαθα και ανθρωποι με ψηλά το κεφαλι,υπαλληλοι ,απλοι εργατες,αγωνιστες της ζωης και δασκαλοι με σπουδες,σπουδες,4 μηνες ωρομισθιος,7 μηνες ωρομισθιος,100 μηνες ωρομισθιος δηλαδη 8,5 χρονια και 100 μηνες αναπληρωτης,άλλα 8,5 χρονια….και περνουν τα χρονια….περνουν τα καλοκαιρια….περνουν τα χρονια και ισως δε λαβει ποτέ στα χερια του το πολυποθητο διοριστήριο….αξιζει ομως τα παιδια σας να μαθουν γραμματα…ΑΞΙΖΕΙ και μαλιστα ΠΟΛΥ!
    Δευτερη φορα που αναφερω αριθμους σε σχό λιά μου,δεν με ενδιαφερουν οι αριθμοι,την ωρα των Μαθηματικων διαβαζα Ιστορια για την επομενη ωρα,ηθελα εκει το Αριστα,επαιρνα εναν καλό βαθμο στα Μαθηματικα,μιας και ο σεβαστος μου Καθηγητης,είχε συγχρόνως μαθητες τα τρια αδελφια μου ,που ειχαν 19 και 20 στα Μαθηματικα και για να διασωσει την τιμή των αδελφών μου,ηταν και σε μενα αρκετα γαλαντόμος!!
    – τι δουλεια κανεις φίλε μου;
    – δε δουλευω,αλλα σπουδασα και ειμαι καθηγητης!!!
    – Ναι;και εγω ειμαι ανεργος,καποτε δούλευα,ακουσες μήπως,πότε θα παρουμε το επιδομα του Πασχα,για το πέρσμα,οχι στην καλή και αξιοπρεπή ζωή,αλλα στην Επιβίωση;
    Πάσχα,απο το εβραικό Πεσάχ που σημαίνει………Πέρασμα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.