Δείτε τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή 18/2 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 18 Φεβρουαρίου 2022:

18.605 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 80 νέοι θάνατοι και 470 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

 

3 σχόλια στο άρθρο “Δείτε τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή 18/2 στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Οι Άθλιοι και οι άθλιο.Β.Ουγκώ.Στελιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Δεκα εκατ πληθυσμο η ελλαδα,δεκα εκατ η σουηδια,οχτω και κατι η αυστρια!!
    Χιλιαδες κρουσματα και στις τρεις χωρες,αλλα σε σουηδια και αυστρια,15_29,25 μεκρους την ημερα!
    Εδω 100,119_118,89_85,79 καθε μερα!!
    Εδω στην ψωροκωσταινα,ετσι καταντησε την Ελλαδα ο μητσοτακης,με απονεκρωμενο συστημα Υγειας,δινουμε μισθους 360.000 ευρω σε διευθυντη της ΔΕΗ και 8.000 ευρω σε γαλαζοφρουρους,σε γκόλντεν- κατασκουριασμενα μπόυς για να βγαλουν 365.876 κύριες και επικουρικες συνταξεις και εφάπαξ!
    Θελω να διαβολέψω,αλλα δε μ αφηνουν οι άγιοι της άγιας νεας δημοκρατιας!
    Αστερια επτάφωτα της ηθικης η της αναλγησιας;
    Αγγελοι επταπτέρωτοι,μετάρσιοι,πολυόμματοι και πολυστόματοι,για να τρωνε ο,τι υπαρχει στο κρατος,δηλαδη στο Δημοσιο Ταμειο,αλλα αγαπάνε πρωτίστως τον Ιδιωτικό τομεα!!!!
    Ποιός Ιανός;ποιος διπρόσωπος;
    Αρχάγγελοι της αναλγησιας,Πολυόμματοι και Πολυπρόσωποι
    Αυτοί ξεπερασαν και τα Ορια της ξετσιπωσιάς!!
    Και η συνταξιούχος…για να πληρωσει τα χρεη της στο κράτος,ως υπευθυνη πολίτης της κοινωνίας,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να κλεψει ενα κομματι κρεας και ενα κομματι τυρι για να κανει το τραπεζι στα εγγονια της και ..και εγινε Θέμα πανελλαδικό,συγκινηθηκε ολη η Ελλαδα,ακομα και τα ελεγκτικα οργανα,παιδια κι αυτα του Ελληνικου Λαού,οι Αστυνομικοι δάκρυσαν μπροστα σε μια μητερα μας,μητερα τους. που…που στα στερνά της ζήλωσε την “δοξα” των αθλίων του Ουγκώ,του Γιάννη Αγ!!
    Η ανεργια καλπαζει σαν καθαροαιμο άτι σε Κάμπο ” ανοιχτό”, η φτώχια περισκεπαζει απ ακρου εις ακρον την χώρα και η πανδημια του κορωνογιού και του κορωνοιού ..και οι δυο τους….διαβαίνουν,χαλασμός,θάνατος περα ως πέρα( πάλι εδω ο Ουγκώ) και η πιο εκπεσούσα κυβερνηση,απ αρχης του ελληνικου,εχασε τους τελευταιους μηνες την ηθικη της Υποσταση,την προσωπική της Τιμή και Αξιοπρέπεια!!
    Απ τη μια μεριά,360.000 ευρω και 8.000 ευρω,αντιστοιχα, χρήματα άτιμα και απ την άλλη μεριά,τίμιοι και άδολοι άνθρωποι πουλάνε την Τιμή τους και την Αξιοπρεπεια τους για ενα κομματι φθηνό κρέας σε συσκευασία μάλλον,για να μην συναντηθούν και διασταυρωθούν τα βλέμματα του κατ’ Ανάγκη κλέφτη με τον ” καθως πρεπει” υπαλληλο…
    Και ενα κομματι τυρί…μια πράξη. Άτιμη σε μια τίμια κοινωνία…
    Μια πραξη ατιμη και μεχρι την τελευταία της πνοή η συγκεκριμένη γυναικα,μάνα,γιαγια μας ,θα μονολογει και θα λεει….και θα δερνοκοπιέται…ναιλί..ναιλί ….εχασα την Αξιοπρεπεια μου ,για ενα κομματι κρεας και λίγο τυρι κι αυτό σε συσκευασία….εχασα τη ζωή μου για ενα κομ……ακολουθεί σιγή.σιγη παντοτινή…

  2. Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι,οι νεκροί!!!!...Κ.Παλαμάς Στελιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    360.000 τον χρονο στον διευθυνοντα συμβουλο της ΔΕΗ!
    1.000 ευρω την ημερα!!!!
    Ευτυχως ο χρονος εχει 365 ημερες και γλυτωνει το Δημοσιο 5.000 ευρω!
    Και οταν το ετος ειναι δισεκτο παίρνει 1.000 ευρω λιγοτερα,α..τον καημενο,α….τον δυστυχή!
    Ο μισθος του αναλυτικα!
    200.000 μισθος,100.000 το μπόνους και 60.000 για μετακινησεις με το υπερπολυτελες αυτοκινητο της ΔΕΗ και φαγοπότια σε εξάστερα Hotel!!
    Ντροπη!ντροπη!ντροπη!!
    Ολοκληρη Ελλαδα πληρωνει υπερογκα ποσα στους λογαριασμους της ΔΕΗ για να πληρωνεται ο Σάχης των Εμιρατων με πακτωλους χρηματων!!
    Τι σπουδασε αυτος ο γιγαντας της ΔΕΗ;
    Πόσο πιο πολυ μυαλο διαθετει απο παιδια που σπουδασαν με πτυχια και μεταπτυχιακα και ζητιανευουν Ελλαδα και εξωτερικο για μια θεση κάτω απ τον ήλιο;
    Ντροπη!ντροπη!ντροπη!!
    Τωρα,ανοιξτε τα Δικαστηρια της Νυρεμβεργης και βάλτε στα αραχνιασμενα Εδώλια τη γιαγια,τη γιαγιά που προτιμησε να πληρωσει τον μεγαλο λογαριασμο στη ΔΕΗ και εκλεψε λιγο κρεας και τυρί!
    Στήστε Αγχόνες παντού,μια στην πλατεια του Καματερού για τη γιαγια και απο μια σε καθε πλατεια σε πολεις και χωριά,αγχονες εικονικες για τις δικες μας μαναδες και γιαγιαδες!
    Και Δικαστες να τις δικάσουν τα γκολντεν μπόυς των 8.000 χιλιαδων τον μήνα και Αρχιδικαστη τον πτωχό και πένητα των 360.000 ευρω!!
    Ντροπη!ντροπη!ντροπη!!
    2.000 χρονια τωρα,ολες οι ατιμίες,οι κλοπες οι νομιμες και οι παρανομες,ολες οι αδικιες φορτωμενες στις πλατες μιας γιαγιας!!
    Εδω και 2.022 χρονια καλυπτουμέ την νομιμη Ατιμια,την νομιμη κλοπη,την νομιμη αδικια!
    ” Οδηγοί τυφλοί,οι διυλίζοντες τον κώνωπα,την δε κάμηλον καταπίνοντες”
    2022 χρονια τωρα,τα ιδια και τα ίδια!!
    Ξεκαρφωτη κοινωνια,που σε ενοχλει το σκουπιδακι που εχει στο ματι ενας απλός ανθρωπος και δε βλέπεις τα καδρόνια,ξύλα τεράστια που υπαρχουν σε μάτια των..των..” καθως πρεπει ανθρωπων”,ολων αυτων που οι αδικιες των και οι ατιμιες των καλυπτονται κατω απο ενα παχύ στρωμα πολλων χρηματων και πολλής υποκρισιας!!
    Ξεκαρφωτη κοινωνια,εσενα ποιοί θα σε δικασουν;
    “Κριτές θα σε δικάσουν οι αγέννητοι ,οι νεκροι” ….ίσως μεχρι τότε….αλλάξει κατι ….ισως τελειώσουν οι μεταλλαξεις σου Ανθρωπε και επανέλθεις στη Θέση σου..στην κανονικοτητα σου..
    Τελικα,δε μεταλλασεται μόνο ο Ιός,ο αόρατος και ανθρωποκτόνος…αλλα και ο Ανθρωπος ο Ορατος και το τέλειο δημιούργημα στον κόσμο!!
    Οσο οι λογαριασμοι της ΔΕΗ και της καθε ΔΕΗ θα αυξανονται,τοσο θα αυξανονται και οι μισθοι των 360.000 ευρω,των 8.000 ευρω…
    Οι εξουσιες φθείρουν;
    Τι μας λες;
    Η Πολιτικη και η Δικαστική εξουσια Αγίασαν και ” Μυροβολούν”,πριν ….πριν 2022 χρονια ,ακόμα!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.