Γκάγκα: «Πάμε σε χαλάρωση – Πετάμε μάσκες σε εστίαση και ανοιχτούς χώρους»



«Χρειάζεται να βρούμε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής», τόνισε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.

Η κυρία Μίνα Γκάγκα ανέφερε ότι διεθνώς υπάρχει η αίσθηση ότι έχουμε μπει σε ύφεση της πανδημίας, αλλά «πρέπει να έχουμε το νου μας». Επεσήμανε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι έφυγε ο κοροναϊός ή ότι δεν θα χρειαστούμε εμβόλιο το Σεπτέμβριο, όπως με τη γρίπη.

Για τις μάσκες είπε ότι σε κλειστούς χώρους ή στα ΜΜΜ ίσως να μην τις βγάλουμε, αλλά σε ανοιχτούς χώρους και εστίαση θα τις «πετάξουμε».

«Από δω και πέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Μπαίνουμε σε μια κανονικότητα, με προσοχή», τόνισε.

Όσον αφορά τον εμβολιασμό είπε ότι συζητείται το αν θα γίνεται κάθε χρόνο, αν γίνει ενδημική γρίπη ο ιός, όμως δεν έχει ακόμα αποφασιστεί.

Επίσης, τα πιστοποιητικά για όσους έχουν κάνει 3 δόσεις δεν έχουν ημερομηνία λήξης για την ώρα.

Σχετικά με τα φάρμακα, είπε ότι έχουμε ξεπεράσει τις 1.600 αιτήσεις τα περισσότερα έχουν παραδοθεί. Τα στοιχεία από τα αποτελέσματα της χορήγησής τους θα τα έχουμε σε 3 εβδομάδες.

Επιπλέον, περιμένουμε καινούρια αντιικά και πρωτεϊνικά εμβόλια, όχι mRNA για όποιον εξακολουθεί να φοβάται, είπε η υπουργός.

Τέλος, ανέφερε ότι το τι θα γίνει με το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται σε αναστολή θα συζητηθεί τέλος Μαρτίου.

Από το newsbomb.gr με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

15 σχόλια στο άρθρο “Γκάγκα: «Πάμε σε χαλάρωση – Πετάμε μάσκες σε εστίαση και ανοιχτούς χώρους»

  1. …….τι θα γίνει με το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται σε αναστολή θα συζητηθεί τέλος Μαρτίου……..

    Στη «Δίκη των Ιατρών» (Δεκέμβριος 1946 – Αύγουστος 1947) καθιερώθηκε ο γνωστός «Κώδικας της Νυρεμβέργης». Πρόκειται για ένα σύνολο δέκα αρχών (κανόνων) έρευνας για τα ζητήματα ηθικής που θίγουν το θέμα των επιστημονικών πειραμάτων με υποκείμενο το ανθρώπινο είδος. Παρά τις ενστάσεις που έχουν διατυπωθεί και παρά το γεγονός ότι δεν είναι νομικά δεσμευτικός, ο Κώδικας της Νυρεμβέργης είναι το πιο σημαντικό κείμενο στην ιστορία της ηθικής δεοντολογίας της κλινικής έρευνας και είχε καταλυτική επιρροή στα ανθρώπινα δικαιώματα. Η πρώτη αρχή (κανόνας) είναι: «Η εθελοντική συναίνεση του εξεταζόμενου είναι απολύτως απαραίτητη.»)

    Οι κυβερνητικοί εκτελούν εντολές του λοιμωξιολόγου καισαρίζοντος πρωθυπουργού !!!!!!!!

  2. «Αυτό που συμβαίνει είναι μία επάνοδος του ναζισμού. Όπως και τότε, οι γιατροί συνεργάστηκαν με την κρατική εξουσία. Αυτό το μείγμα είναι κόλαση» ΔΕΚ 2021
    Κωνσταντίνος Βαθιώτης. πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

    1. Αυτό που συνέβει,δλδ όλοι οι επιστήμονες της υφηλίου να συνεργαστούν για να ανακαλύψουν το εμβόλιο κατά του ιού,όσο το δυνατό γρηγορότερα,ήταν πρωτόγνωρο στα παγκόσμια χρονικά.Και έρχεσται εσείς,τα γκιούμια τα ξεγάνωτα,να τους συγκρίνεται με τον Μέγκελε.

  3. Μας έχετε ζαλίσει 2 χρόνια τώρα.. Και συνεχίζουν να δίνουν μύρια στα ΜΜΕ για να συνεχίσουν να μας ζαλίζουν.. Μάσκες σαν τρελοί μόνοι μας στο δρόμο.. Μας έχουν ξεφτιλίσει με απειλές δωροδοκίες και υπάρχει κόσμος ακόμα που πιστεύει ότι μας νοιάζονται.. Έχω βαρεθεί να τα λέω

    1. συνεχίζουν να δίνουν μύρια στα ΜΜΕ !!!!! Σκάνδαλο ολκής !!!
      έφτασαν σε σημείο (τα ΜΜΕ) να δείξουν τα θεοφάνεια στη Νάξο 6-1-21 χωρίς μέτρα προστασίας ( μάσκα , αποστάσεις) από τον ιό με ουρλιαχτά ευρωμπουκωμένων τηλεπερσόνων με στόχο την τρομοκρατία ! Τί συνέβη ; επρόκειτο γιά θεοφάνεια του 2015 !!!! Η χαρά των σανοφάγων δεν λέγεται !! έτσι χαίρονται οι τρομολάγνοι !

  4. Υπάρχουν ακόμα πολλά γίδια δυστυχώς, που ζούν μόνο για το μπόλι. Μπολιαστείτε γίδια και θα ζήσετε 1000 χρόνια ……

  5. Το British Medical Journal

    είναι το αρχαιότερο ιατρικό επιστημονικό περιοδικό στον πλανήτη και θεωρείται από τα πλέον αξιόπιστα διεθνώς!
    Σε ένα κεντρικό του άρθρο του που δημοσίευσε στις 19 Ιανουαρίου 2022 προκαλεί τεράστια ανησυχία καθώς αφήνει αιχμές για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ως προς τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού γιατί εγείρονται ζητήματα ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους.
    Υποστηρίζει ότι οι φαρμακοβιομηχανίες είναι ελάχιστα αξιόπιστες σε ό,τι ανακοινώνουν καθώς αποκομίζουν ιλιγγιώδη κέρδη και μάλιστα χωρίς επαρκή ανεξάρτητο έλεγχο των επιστημονικών τους ισχυρισμών. Καταλήγει ότι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ των δεδομένων για όλες τις μελέτες προς χάριν του δημόσιου συμφέροντος.

      1. Το κείμενο δεν τόστειλα γιά σένα. Εσύ στρεβλός γεννήθηκες στρεβλός και θα πεθάνεις.. Ούτε ανάποδα ραδίκια δεν θα βλέπεις.

  6. Το εμβόλιο δεν βοηθάει πουθενά. Ότι χειρότερο ανακάλυψε η ιατρική επιστήμη. Κάθε μέρα πεθάνει κόσμος ξαφνικά από ανακοπή και εγκεφαλικό. Μας είπαν μόνοι τους ότι δεν πιάνει την νέα μετάλλαξη και ότι η 3 δόση καλύπτει το πολύ 50% και ακόμα επιμένετε να μην το βλέπετε;;; Για πιο λόγω να εμβολιαστεις τώρα;;; μόνο για να πας στην ταβέρνα ;;; Είναι ντροπή τα πρόστιμα και οι αναστολές…. όταν πουν την αλήθεια για το τι έχει μέσα το εμβόλιο ελπίζω να μην τρελαθείτε από την αγωνία για το τι θα συμβει… Μια μητέρα έχασε τον γιο της από το εμβόλιο και τότε κατάλαβε ποιοι ήταν ανόητοι και ψεκασμενοι… Είναι προσωπική επιλογή το εμβόλιο και δεν βοηθάει το σύνολο. Λυπάμαι που ακόμα υπάρχει κόσμος που σκέφτεται έτσι. Πόσες χιλιάδες υγειονομικοι δεν έκαναν 3 δόση. ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ;;; δουλεύουν κανονικά με rapid. Μπαίνουν στην εντατική…αλλά όχι στην ταβέρνα. ΝΤΡΟΠΉ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΈΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΝΆΕΙ.

    1. ……Είναι προσωπική επιλογή το εμβόλιο και δεν βοηθάει το σύνολο. …. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,
      αλλά η φασίζουσα κυβέρνηση έχει άλλη άποψη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.