Ανακοινώσεις για την λειτουργία σχολείων την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας



Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια),  καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών. Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ  την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου θα γίνει στις 20:00.  Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 08/02/2022 ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού τους πολύ ισχυρούς ανέμους και για την ασφάλεια των μαθητών, σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας αναστέλλεται. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 8 Φεβρουαρίου εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω των καιρικών συνθηκών, αύριο Τρίτη 8/2/2022, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Πρεσπών θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία ώρα αργότερα.

24 σχόλια στο άρθρο “Ανακοινώσεις για την λειτουργία σχολείων την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

    1. Πτολεμαΐδα τι θα γίνει; Πολύ κρύο, κρύες αίθουσες και απίστευτος αέρας! Πώς θα πάνε τα παιδιά σχολείο με τέτοιο καιρό;;;;

  1. Μην περιμένετε και κάτι καλύτερο για κοζανη λογικά μια ώρα αργότερα μην σας 9ω και κανονικά τέτοια ώρα ο κύριος Μαλιυτας καιμαατε

  2. Στην Πτολεμαΐδα τι θα γίνει? Παρακαλώ κλείστε τα σχολεία έχουμε αρκετό κρύο στις αίθουσες, ειδικά τώρα με τα μέτρα κατά του της πανδημίας τα παράθυρα παραμένουν ανοιχτά…όσο ζεστά και να ντυνόμαστε εμείς οι μαθητές το κρύο παραμένει με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να αρρωσταίνουμε… παρακαλούμε … έστω λίγο αργότερα που θα έχει μαλακώσει ο καιρός να ξεκινήσουν ( με εκτίμησης μαθήτρια του 3ου Γελ Πτολεμαΐδας)

    1. Ο Σύζυγος εγώ και το 10 χρόνο παιδί μας νοσησαμε με κορονοιο το Δεκέμβριο όχι από το σχολείο τότε και τώρα που υπάρχουν κρούσματα στην τάξη του και δεν είναι η δασκάλα του γιατί νοσεί κάποιοι ανεύθυνοι γονείς στείλανε τα παιδιά τους άρρωστα και εγώ θα φοβάμαι να μην ξαναμιλήσουμε;Τα χρόνια που πήγαιναν στο σχολείο με 1 μέτρο χιόνι τα ξέρω από τους παππούδες μας και τους γονείς μας με τους ανεύθυνους γονείς τι γίνεται;Μας λένε και οι γιατροί κολλήσαμε τη Δέλτα κινδυνεύουμε όμως από την όμικρον Εσείς τι θα κάνατε κύριε που καλά λέτε ότι λέτε συμφωνώ.

  3. Έξω δεν έχει απλά κρύο εγώ με τα αλανια εδώ θα λέγαμε καλύτερα εδώ στην κοζαναρα μια ώρα αργότερα Γτ τώρα κοβιτ παράθυρα ανοιχτά δεν παλεύετε η φάση

  4. Μια ανώνυμη μητέρα.

    - Edit

    Απαντήστε

    Θα παρακαλούσα πολύ τον δήμαρχο Πτολεμαΐδας, τα σχολεία την Τρίτη 8/2/2022 να παραμείνουν κλειστά λόγω των επικίνδυνων και ακατάλληλων καιρικών συνθηκών. Πιστεύω ότι οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα πρέπει να παρακολουθήσουν διαδικτυακά το μάθημα τους για την ασφάλεια όλων μας. Με εκτίμηση, μια ανώνυμη μητέρα που νοιάζεται για το παιδί της.

    1. Εμείς από το επαλ τι να πούμε που δεν έχουμε αίθουσες για να κάνουμε μάθημα κλείστε τς σχολεία

  5. Αγαπητοί κύριες και κύριο, σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα για να σας ζητήσω σήμερα 8/2 να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω παγετού. Οι εγκαταστάσεις των σχολείο δεν είναι κατάλληλες και ιδανικές έτσι ώστε να παρεβρεθούν μαθητές. Θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε αυτό το μήνυμα και να πράξετε ανάλογα.

  6. Με τα σχολεία της Πτολεμαΐδας τι θα γίνει τελικά; Στις αίθουσες έχουμε κρύο διότι τα παράθυρα παραμένουν ανοιχτά λόγω Κορονοιού , με αυτόν τον αέρα και το κρύο πως θα μπορέσουμε να πάμε σχολείο; Η απόφαση θα έπρεπε να είχε παρθεί ήδη και το αυριανό μάθημα να το παρακολουθήσουμε όλοι μέσω τηλεδιάσκεψης.

  7. Στην Κοζάνη προφανώς δεν έχει κρύο για αυτό δε βγαίνει ανακοίνωση.Το άλλο ζήτημα του κορονοιου δεν τους απασχολεί.Στο σχολείο του παιδιού μου η δασκάλα του και άλλα δύο παιδιά από την τάξη του βγήκαν θετικά όμως τα υπόλοιπα παιδιά θα πάνε κανονικά με τέστ γιατί κλείνει το τμήμα στο 50+1 κρούσμα.Υπουργειο να σου τύχει.Για κλάματα.Εγω πάντως δε θα το στείλω μέχρι να απολυμανθει η αίθουσα και να ξεκαθαρίσουν τα κρούσματα για μια εβδομάδα.

  8. Η Αττική οδος και η Πολη της Αρκτικής !!!Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Καλα ο δημαρχος κοιμαται και ονειρευεται την Ουδετερη Κοζανη,ουδετερη απο χιονια,οι δημοτικοι συμβουλοι δεν μπορουν να παρουν μια αποφαση για κλεισιμο σχολειων και να τον αναγκασουν να αποφασισει ανθρωπινα,εστω και για μια μερα;
    Αντε ο δημαρχος αποκοιμηθηκε,ο αλλος ο εκλεκτος του Λουδοβικου,ο πιασοκαρεκλάκιας,ο αχρωμος,αοσμος και περιφερειαρχουλης δεν μπορει να αποφασισει;
    Τωρα θα πουνε τα παραπανω παιχνιδακια απ τα τζαμπο,δεν ειναι στην αρμοδιοτητα μας,σιγα βρε άνευροι και σπιθαμιαίοι της πολιτικης,θα κλεισετε τα σχολεια μια μερα,λογω ψοφόκρυου,και θα ξεκινησει ο πολεμος ρωσιας- ουκρανιας,σιγα μη σταξει….
    Οταν ειναι να αποφασισετε για θεματα που εχουν να κανουν με τα ρημαδια τα λεφτα,αμεσως γινεστε ενα,συμφωνειτε και τοτε οι αρμοδιοτητες σας καθόλου δε συγκρούονται,γινεστε ενα σαν την χελωνα με το καύκαλο,σιαμαίοι!
    Μου θελετε και την Κοζανη του μελλοντος πολιτικουληδες,δε βλεπετε το χιονι που πεφτει εξω;δεν ακουτε τον αερα που ξεριζωνει δεντρα;
    Δεν εχετε δέρμα ανθρώπινο,δε σας πηρουνιάζει ο παγωμενος αερας;
    Ξεπερασατε και τα παχυδερμα και εκεινα στην Κοζανη….θα πάγωναν,εαν εκει ζούσαν!
    Λες και το κανετε επιτηδες!!!
    Προετοιμαζετε καθε μερα με την ανυπαρξια σας,την δειλια σας,την αναποφασιστηκοτητα σας,σε καθημερινα θεματα,προετοιμαζετε την Κοζανη του μελλοντος,μια πολη ερημωμενη και παγωμενη!
    Ενας Δημαρχος της Θεσσνικης εψαχνε δυο χρονια σχεδον ,να βρει τροπο να ανακουφισει οικονομικα τους δημοτες του,δουλευε μερα και νυχτα και βρηκε τροπο τα μοριακα τεστ να πληρωνονται με 20 ευρω και οχι 50 και 60,παλεψε με εταιρειες,μαλωσε μαζι τους,τα καταφερε ομως,το νοιαξιμό του πέλαγος και η αποφαση του βράχος!!
    Παλεψε και νικησε κοντρα σε θηρία οικονομικα και σεις..και σεις πιασοκαρεκλάκηδες,ανευροι,αχρωμοι,Κεραμέοφοβιτσιάρηδες,που άγεσθε και φερεσθε απο τα ζεστά γραφεια σας,στα ζεστα σπιτια σας,δεν μπορειτε να αποφασισετε για μιας μερας κλεισιμο των σχολειων..
    Ευτυχως δε ζουσατε και δεν ειχατε αξιώματα επι τουρκοκρατιας,τοτε που οι σκλαβωμενοι Παίρναν Αποφάσεις,ευτυχως,γιατι αν ζουσατε τοτε…διπλα στο περίφανο καμπαναριο της ΚοζανηςΣήμερα θα υπηρχαν δυο Μιναρεδες Τζαμιων,ο ενας εκ δεξιων και ο αλλος εξ ευωνύμων…
    Γυριστε το πλευρό και συνεχίστε να ονειρευεστε την Κοζανη του μελλοντος,την Ουδετερη Πόλη,χωρις τον καυσωνα του καλοκαιριου,χωρις την παγωνια του χειμωνα,χωρίς ΤΟΝ,χωρις ΤΗΝ….ετσί απλα ΤΟ ή την Ουδετερη Πόλη…ή καλυτερα το ΟΥΔΕΤΕΡΟ χωριο!!
    Πηρατε με τις ψήφους του λαου της Κοζανης δημαρχιακους και περιφερειακούς θώκους,θα παραδώσετε στις επερχόμενες γενεές χωριά πλασμένα μεσα απ τη φαντασία του Θ.Αγγελόπουλου,χωρια- κουφάρια κατάλοιπα της φθηνης και πιασοκαρεκλάκειας ποκιτικης σας!
    ” κριτές θα σας δικάσουν οι αγέννητοι..οχι οι νεκροί,αλλα οι σημερινοι μαθητες..που…σήμερα με κομματια παγωμενου βοριά….θα πάνε στα σχολεία και θα εχουν ανοιχτα τα παραθυρα για να κρατάμε και τα θέσφατα…τα μετρα τα υγειονομικά..βεβαίως..βεβαίως!!
    Σιγά μη σταξει η ουρά του γαιδαρου…επεσε ο γάιδαρος μεσα στο νερό,βρόμισε το νερο και θα βρομίσει πιο πολύ,εαν σταξει δυο σταγόνες βρομικου νερου…..η ουρα του γαιδάρου…
    Ξεκαρφώθηκε η κοινωνια ολακερη με ολα τα ηθικα,δικαια και τελεια που μας περιβάλλουν,ολα δουλευουν σαν Ελβετικά ρολόγια και …και ..θα ξεκαρφωθει η κοινωνια πιο πολύ,εαν…εαν κλεισουν σημερα τα σχολεια στην Κοζανη,μια μερα χιονισε στην αθηνα,η αττικη οδος εγινε Αρκτική Οδος,κλεισαν τα σχολεια για μια βδομαδα και εδω που γεννηθηκε η Αρκτικη…ολα πριμα- πλώρα..
    Ση γκορτζιά ο συνορος,που λενε και οι φιλοι μου,οι Ποντιοι,οι Ηγαπημένοι

  9. Τόσο πολύ ανευθυνότητα στην Πτολεμαϊδα ; Τι περιμένετε ; Να κατέβει καμία πολική αρκούδα για να βγάλετε απόφαση ;

  10. Πτολεμαιδα;;;;;; Επταμιση κοντευει και καμιά ανακοινωση.Εξω εχει ψοφο .Πως θα πανε τα παιδια; Εμενα ο γιος μου παει στο εντεκατο δημοτικο κοντα στο καναλι.Θα μσς σηκωσει ο αερας βρε παιδια.

  11. Εγώ λέω να κλείσουν τα σχολεία τελείως και να μην ξανανοίξουν.να απολύσουν και τους εκπαιδευτικούς γιατί πολύ δούλεψαν 2 χρόνια..ριχνει λίγο χιόνι….κλείνουν.φυσάει…κλείνουν.παρουσιαζεται κρούσμα…να κλείσουν πολύ ευαίσθητος έχει γίνει ο κόσμος πλέον.σε άλλες χώρες πως πηγαίνουν;οι γονείς μας πως πήγαιναν;

  12. Ευχαριστώ πολύ κύριε Παναγιώτη πλακετα που μου δώσατε την ευκαιρία να ξεκινήσω την προετοιμασία μου στις 6το πρωί στο κυλικείο που έχω και για άλλη μια φορά να πετάξω κι εγώ με τη σειρά τα χρήματα μου στον κάδο των αχρήστων… περισσεύουν να ξέρετε…απο χόμπι δουλεύω.. ευχαριστώ πολύ που μας ενημερώσατε εσείς και οι συνεργάτες σας έγκαιρα…τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σας….. να έχετε μια όμορφη μέρα.. .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.