Με σημείο και σκόρερ στο 7.00



Δύο επιλογές από την αναμέτρηση της Σαμπντόρια με την Σασουόλο σε αποδόσεις 2.77 & 7.00!

Η Σούπερ Λιγκ Interwetten, σε αντίθεση με την εμβόλιμη της Τετάρτης που έδωσε καλά σημεία, τώρα δεν δείχνει δυνατή στοιχηματικά. Παρότι σαφώς έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τόσο η μάχη ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα, όσο και αν θα αντιδράσει η ΑΕΚ του Γιαννίκη, κόντρα σε έναν βατό θεωρητικά αντίπαλο όπως είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

Το απόγευμα το μάτι μου θα είναι και στο Μπαρσελόνα-Ατλέτικο. Μια Μπαρσελόνα που βγαίνει αλλαγμένη από το χειμερινό παζάρι και ιδιαίτερα βελτιωμένη επιθετικά με προσθήκες όπως οι Ομπεμαγιάνγκ και Τραορέ. Η Ατλέτικο έρχεται από τέσσερα over στα πέντε τελευταία και η άμυνά της δεν μοιάζει σε τίποτα με όσα μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν ο Σιμεόνε. Κοίταξα προς το over, δεν με έχει πείσει όμως ο Τσάβι πως δημιουργεί σύνολο που ανοίγει αρκετά τα παιχνίδια του.

Στη Serie A κοιτάζω τον άσο της Σαμπτόρια, σε τιμές αουτσάιντερ (2.77). Το ξέρει το κλαμπ ο Τζιαμπάολο και στη διακοπή είχε χρόνο να δουλέψει, ενώ Σένσι και Ρινκόν ανεβάζουν το επίπεδο στη μεσαία γραμμή. Περιμένω μια ομάδα με πολύ πάθος στο γήπεδο, κόντρα σε μια Σασουόλο που ως ομάδα είναι αρκετά soft. Eμπνευση και το 7.00 της Bet365 στο Anytime του Σένσι, που τα ρεπορτάζ τον θέλουν να ξεκινά βασικός, σε θέση πίσω από τον φορ.

Στη δεύτερη κατηγορία της χώρας, η Kρεμονέζε ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από κρούσματα covid το τελευταίο διάστημα και σίγουρα θα υπάρχει μια επιρροή. Στη Μόντσα στράβωσε το παιχνίδι με τη Μπενεβέντο λόγω δύο αποβολών, κάτι που οδήγησε και σε απουσίες στο επόμενο με την Περούτζια. Βρήκε ξανά συνοχή και νίκη στο 1-0 επί της Ρετζίνα, έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία και σαφώς μπορεί να κάνει το διπλό, που πληρώνει 3.40.

Προγνωστικά Στοιχήματος Γαλλίας

Στη Γαλλία θέλω να δω την Μπρεστ το επόμενο διάστημα. Η αίσθησή μου είναι πως η ομάδα θα μπει σε άσχημη τροχιά αποτελεσμάτων, καθώς έχασε τον κομβικό Φεβρ. Ο 23χρονος μέσος ήταν ο πιο καλός δημιουργικά ποδοσφαιριστής της Μπρεστ, σκοράροντας επίσης και αρκετά τέρματα. 

Στο πρώτο παιχνίδι δίχως αυτόν η Μπρεστ έχασε πανεύκολα 2-0 στη Ναντ για το Κύπελλο. Τώρα παίζει ξανά στη Βρετάνη, απέναντι σε μια ακόμη πιο ποιοτική αντίπαλο τη Ρεν. 

Στις αναλύσεις της Γαλλικής Λιγκ 1 έχω κάνει αναφορά στις τιμές των κόρνερ για τη Ρεν, και από εδώ θα προσθέσω και την πιθανότητα η ομάδα του Ζενεσιό να σκοράρει από δύο φορές και πάνω. Το ασιατικό over 2 για τη Ρεν στο 2.25 της Fonbet.

Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Το παιχνίδι μου

Μονά

06/02 –16:00 Σαμπτόρια-Σασουόλο 1 (2.77) επί 10 μονάδες στη Betshop

06/02 –16:00 Σαμπτόρια-Σασουόλο  Αnytime Σένσι (7.00) επί 3 μονάδες στη Bet365

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.