Ανακοινώσεις για την λειτουργία των σχολείων την Δευτέρα 31/01 σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας



Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους αύριο, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, στις 09:15 π.μ. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, όπως και το ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Κλειστά θα παραμείνουν όλη την εβδομάδα το 6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας και το Γυμνάσιο Παπαγιάννη, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τον σεισμό. Οι παιδικοί σταθμοί και το σύνολο των ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, λόγω της σταδιακής αποκλιμάκωσης των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν στην περιοχή μας τις προηγούμενες ημέρες, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία ώρα αργότερα αύριο Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022. Κλειστά θα παραμείνουν το Δημοτικό Σχολείο Σκλήθρου και το Νηπιαγωγείο Σκλήθρου, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τον σεισμό. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών αύριο, Δευτέρα 31/1/2022, θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα. Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.