Επετειακός Εορτασμός Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας



Σας προσκαλούμε στον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19:00.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα Facebook (https://www.facebook.com/uowm.gr/live_videos/) και στο κανάλι YouTube του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (https://youtu.be/vOlGHHLD7H0) καθώς και στην υπηρεσία Δίαυλος (https://diavlos.grnet.gr/event/e3032).

2 σχόλια στο άρθρο “Επετειακός Εορτασμός Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

  1. Οι Τρεις Ιεράρχες
    Η κλασσική τους παιδεία είναι σημαντικωτάτη. Και ο ελληνικός λόγος, ολολαμπής από τας αστραπάς της μεγαλοφυΐας των, ακτινοβολεί εις τα συγγράμματά των.
    Εκείνο όμως, που τους καθιστά «τρεις μεγίστους φωστήρας της Τρισηλίου Θεότητος», δεν είναι τα γράμματα, αλλά η αγιότης των.
    Ολόκληρος δε η διδασκαλία των, ουδέν άλλο είναι, ειμή η ακτινοβολία των ενεργημάτων της Θείας Χάριτος εις τας κεκαθαρμένας, διά θείου πυρός, ψυχάς των.
    † Μοναχός Θεόκλητος Διονυσιάτης Άγιο Όρος 20 Ιανουαρίου 1969

    1. ”Και ο ελληνικός λόγος….”,ποιών;Αυτών που μισούσαν και αφόριζαν κάθε τι ελληνικό.Νάσαι καλά άνθρωπέ μου,με έκανες και γέλασα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.