Kορονοϊός: Αποκλιμάκωση των μέτρων ανακοίνωσε ο Θ. Πλεύρης – Δείτε αναλυτικά



Η απελευθέρωση του ωραρίου αλλά και της μουσικής στην εστίαση ήταν εδώ και μέρες στο επίκεντρο, ενώ και το ζήτημα της πληρότητας στα γήπεδα έπεσε στο τραπέζι.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο, αλλά παραμένει η καθήμενη διασκέδαση. Επίσης την επόμενη εβδομάδα θα επανεξεταστεί η αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα.

Λόγω της κακοκαιρίας και της ακύρωσης των ραντεβού για εμβολιασμούς, παρατείνεται η ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού από τις 31 Ιανουαρίου 2022 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2022 για όσους δεν έχουν προχωρήσει στην αναμνηστική δόση.

Από το newsit.gr

5 σχόλια στο άρθρο “Kορονοϊός: Αποκλιμάκωση των μέτρων ανακοίνωσε ο Θ. Πλεύρης – Δείτε αναλυτικά

  1. Άλλη μια κακοκαιρία στην Αττική και θα ξεχάσουμε ολα τα μετρα…!!! Κάτω από το χαλί θα τα κρύψουν…!!!

  2. ΑΝΝΑ ΦΡΑΝΚ!!!στέλιος κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο καταλληλος ανθρωπος στην καταλληλη θεση!
    Καθεις εφ ω εταχθη!!
    Ο θαυμαστης του συγγραφεως του βιβλιου με τιτλο ‘ Mein Kampf”,” ο Αγων μου”, ανακοινωνει καθημερινα χιλιαδες κρουσματα και εκατονταδες νεκρους στην Ελλαδα!!
    Το Ολοκαυτωμα σας,επικινδυνοι,ανικανοι και αναλγητοι πολιτικισκοι θα γινει πιο τεραστιο απ το Εβραικό Ολοκαυτωμα!!
    Αποφασισες πρωτόθρονε του,στην Ελλαδα,Εθνικοσοσιαλισμου να επιτρεψεις,στην έκρηξη της Πανδημίας,την μουσικη στα μαγαζια,πιο δυνατα η Μουσικη,πιο δυνατα ….για να μην ακούγονται οι Επιθανατιοι Ρόγχοι και οι Επιτάφιοι Θρήνοι των ανθρώπων που φεύγουν και αυτών που μένουν!!
    Σ εκείνα τα στρατόπεδα τύπου ΜΠΕΡΓΚΕΝ-ΜΠΕΛΤΖΕΝ,καίγονταν οι άνθρωποι στις φωτιες,στα Ελληνικά ΜΠΕΡΓΚΕΝ-ΜΠΕΛΤΖΕΝ,καίγονται οι άνθρωποι σε νοσοκομεία χωρις ειδικοτητες Ιατρων,χωρις ΜΕΘ,καιγονται διασωληνωμένοι ανάμεσα στον θαλαμο και στο κυλικείο των ” νοσοκομείων”
    Για νας σας δω σημερα παλικαρια της ΒΟΥΛΉΣ ,παλικαρια του ΚΚΕ,ΚΙΝΑΛ,ΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ,ΣΗΜΕΡΑ με οσα δράμα- διαδρανατίζονται ποια θα ειναι η θεση σας ,το ξεμπροστιασμα του ΑΝΑΛΓΗΤΟΥ η θα εφαρμοσετε την μεθοδο” του στρίβειν δια του αρραβώνος” και θα αφήσετε τον Αλέξη μόνο του να βγάλει το ΦΙΔΙ απ την τρύπα και απο την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ!!
    Το παραπανω βιβλιο αποτελειται απο 900 σελιδες,για να δουμε,πότε θα βάλετε φρένο στον πιο επικίνδυνο που κυβερναει την Ελλαδα απο μεταπολιτεύσεως,αν δεν υπήρχε ο Αρχάγγελος της προδοσιας και της Ν.Δ του 1993 και του Ελληνικου Λαου 2012-2014!!,όταν οι νεκροί μας ,οι Έλληνες ΝΕΚΡΟΙ φθάσουν στους 900.000;
    Πιο δυνατα η μουσικη..πιο δυνατα..κλεισατε την μουσικη με απλα κρουσματα και ανοιγετε τη Μουσικη με εκατονταδες νε κρους,μήνες τωρα!!
    Πιο δυνατα η ΜΟΥΣΙΚΗ ,η ΠΈΝΘΙΜΗ;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.