Κοζάνη: 50χρονος ακρωτηριάστηκε στο κάτω άκρο – Εργαζόταν σε πυλώνες υψηλής τάσης



Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης ένας 50χρονος που υπέστη ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού του κατά την διάρκεια εργασιών του σε πυλώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ, στην περιοχή των Σιδερών Κοζάνης.

Ο εργαζομένος σε εργολάβο, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθη στο Νοσοκομείο της Κοζάνης, όπου έγινε προσπάθεια από τους γιατρούς να σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά και αυτήν την ώρα γίνονται οι συνεννοήσεις για την διακομιδή του σε εξιδεικευμένο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ώστε να γίνει η συγκόλληση του άκρου. Ο 50χρονος ακρωτηριάστηκε κάτω από το γόνατο, πιθανόν από συρματόπλεγμα.

Από το ertnews.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: 50χρονος ακρωτηριάστηκε στο κάτω άκρο – Εργαζόταν σε πυλώνες υψηλής τάσης

  1. Αυτά γίνονταν όταν είχε η ΔΕΗ τη συντήρηση τον δίκτυου.. δε νομιζω…πέρσι νομίζω χαθήκανε 3 εργαζομενοι πάλι σε εργολάβο ψήθηκαν ζωντανοι.το κόστος να πέφτει φουκαράδες ανεκπαίδευτος υπάρχουν τι πειράζει αν μερικοί δε γυρίσουν στις οικογένειες τους,να μάτσο λόγο ανεργίας..μια καλή ταινία για το τη γίνεται με την ασφάλεια τον εργαζομένων όταν μπαίνουν ιδιώτες είναι το βροχή από πέτρες..μακάρι να μπορέσουν σε σύγκολιση του μέλους οι γιατροι και να γίνει καλά ο άνθρωπος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.