γεωΓΡΑΦΙΚΟΙ – Τα πάντα για την γεωγραφία



Η έγκυρη και διασκεδαστική πληροφόρηση σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την προσεγμένη δουλειά και παρουσίαση, καθώς και η ανάδειξη των όμορφων περιοχών και παράξενων πραγμάτων του πλανήτη μας με μοναδικό τρόπο, έχει κάνει τους γεωΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ιδιαίτερα γνωστούς στο ελληνικό διαδίκτυο.

Οι γεωΓΡΑΦΙΚΟΙ είναι ελληνικό κανάλι στο YouTube το οποίο ανεβάζει ένα νέο ολιγόλεπτο και περιεκτικό βίντεο κάθε εβδομάδα με θέμα τη γεωγραφία, την ιστορία και τα πολιτισμικά και περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά μιας χώρας ή περιοχής. Μέσω του καναλιού, μπορείς να βρεις και να μάθεις ενδιαφέροντα πράγματα, να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου και να περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου.

Συγκεκριμένα, τα βίντεο έχουν να κάνουν με αφιερώματα σε χώρες, όπως Νορβηγία, Ανδόρρα, Περού, Μογγολία κ.α. Εκτός από αυτά, όμως, το κανάλι αναλαμβάνει να ανεβάσει και πιο γενικά βίντεο, όπως ποιες χώρες και περιοχές μπορεί να συγχέουμε εύκολα. Το οπτικοακουστικό υλικό είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και προτρέπει τον θεατή να κάνει τη δική του έρευνα και να ψάξει μόνος του επιπλέον πληροφορίες για το κάθε θέμα.

Εκτός από το κανάλι, οι γεωΓΡΑΦΙΚΟΙ έχουν και τη δική τους ιστοσελίδα, με περισσότερες πληροφορίες και επεξηγήσεις για τα βίντεο που ανεβάζουν, καθώς και μοναδικά άρθρα και πληροφορίες για όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά και για ιδιαίτερες και ιστορικά σημαντικές χώρες ή έθνη και γεωλογικά φαινόμενα! Στην ιστοσελίδα θα βρείτε επίσης υλικό με παράδοξα και περίεργα πράγματα από όλο τον κόσμο, καθώς και πληροφορίες για άλλες κατηγορίες, όπως πανίδα, γεωλογία, ιστορία, λαογραφία και αγεωγράφητα.

Τέλος, οι γεωΓΡΑΦΙΚΟΙ έχουν ισχυρή παρουσία και στα κοινωνικά δίκτυα και μοιράζονται επίσης καθημερινά τα άρθρα και τα βίντεο τους στη σελίδα τους στο Facebook, καθώς και παραξενιές και ιδιαιτερότητες του πλανήτη μας. Στο Instagram τους και στο Pinterest ανεβάζουν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες ιδιαίτερων και δυσπρόσιτων περιοχών, καθώς και χρήσιμες και λιγότερο γνωστές πληροφορίες για τις διάφορες χώρες και περιοχές, αλλά και για τις λοιπές κατηγορίες. 

Πραγματικά, αξίζει να επισκεφτείς και να διαβάσεις τα άρθρα ναι να παρακολοθήσεις τα άρθρα των γεωΓΡΑΦΙΚΩΝ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.