Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Σε βίντεο οι κινήσεις του 45χρονου δράστη – Δεύτερη επέμβαση για τον 56χρονο στο Παπανικολάου



Οι δύο υπάλληλοι της εφορίας, που φέρουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Ο δράστης οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Για την κρίσιμη αυτή επίθεση, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, εκφράζοντας τη οδύνη του.

Ακόμα, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» για να επισκεφθεί τα θύματά και να μάθει για την εξέλιξη της πορείας της υγείας τους.

Η επίθεση του 45χρονου καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα σε βίντεο και πραγματικά σοκάρει.

Σοκαρισμένοι είναι και οι γιατροί στο νοσοκομείο που νοσηλεύονται οι δύο εφοριακοί, καθώς όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, δεν έχουν ξανά συναντήσει τέτοια χτυπήματα.

Εν τω μεταξύ, την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους Εφοριακούς, οι οποίοι ζήτησαν αφενός φύλαξη σε όλες τις εφορίες και αφετέρου την ηθική και οικονομική αποκατάσταση των τραυματισμένων.

Πήγε αποφασισμένος να σκοτώσει

Οι αστυνομικοί παρέδωσαν στις ανακριτικές αρχές όλα όσα βρήκαν, τόσο στο σακίδιο όσο και στο αυτοκίνητο του 45χρονου. Μαχαίρια, πριόνι, δρεπάνι, σκεπάρνι και το τσεκούρι. Στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις του ανακριτή κράτησε το στόμα του κλειστό. Κρίθηκε προφυλακιστέος και διατάχθηκε η μεταγωγή του στις φυλακές Γρεβενών.

Χαροπαλεύουν τα θύματα

Ο 56χρονος υπάλληλος της εφορίας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αργά? το μεσημέρι υπεβλήθη σε δεύτερη νευροχειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Στην εντατική νοσηλεύεται η 67χρονη που δέχθηκε χτύπημα στο μάτι, ενώ η 47χρονη συνάδελφός της βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.