Κυκλοφορεί η πρώτη ποιητική συλλογή της Εύης Γκάλαβου με τίτλο «ΠΑΡ-ελθΏν»



Κυκλοφορεί η πρώτη ποιητική συλλογή της Εύης Γκάλαβου με τίτλο «ΠΑΡ-ελθΏν». Το χθες, το σήμερα και το αύριο ξεδιπλώνονται προστατευμένα από έναν τίτλο κρυπτογραφημένο, σε μια προσεγμένη χειροποίητη συλλεκτική έκδοση.

Ποιητικές καταθέσεις και επιγράμματα, ένας αγωνιώδης μονόλογος για την ύπαρξη, τους έρωτες, τους δαίμονες και τα όνειρά μας, σε μία ιδιαίτερη έκδοση με αναπαλαιωμένες σελίδες που ανασύρουν απ’ το νου παλιές αναμνήσεις και μας ταξιδεύουν σε δύσβατα και δαιδαλώδη μονοπάτια της οντότητας.

Ρεαλισμός σε ελεύθερη μετάδοση, με γλώσσα ειλικρινή ως προς τα συναισθήματα.

Κι όπως η ίδια σημειώνει στο εισαγωγικό σημείωμα: «…αλλά πάλι τα όνειρα, όσους νέους χάρτες κι αν δημιουργήσεις, βρίσκουν τρόπους μ’ ένα δικό τους νόμο να ανασύρουν όσα ανεκπλήρωτα και χαμένα στο βυθό της ψυχής, στην επιφάνεια και πάλι της θάλασσας των επιθυμιών!».

Για να προμηθευτείτε τη συλλογή επικοινωνήστε με τη συγγραφέα στο email: vanilla244@yahoo.com

Κάθε αντίγραφο φέρει την υπογραφή της συγγραφέως.

Σύντομο Βιογραφικό
Η Εύη Γκάλαβου γεννήθηκε στο νομό Φλώρινας. Ζει και εργάζεται στην Πτολεμαΐδα. Κείμενα, ποιήματα και διηγήματα της έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά, εφημερίδες και σε λογοτεχνικούς ιστότοπους. Έχει βραβευτεί με το β΄ βραβείο στον 3ο λογοτεχνικό διαγωνισμό διηγήματος του περιοδικού «Δευκαλίων ο Θεσσαλός».
Έχει εκδώσει το παιδικό παραμύθι «Το μυστήριο του παντοπωλείου» (Ήρα Εκδοτική, 2013).

Συμμετοχή σε συλλογικά έργα:
37 ποιήματα, Ποιητική ανθολογία Ι (Πνοές Λόγου και Τέχνης, 2012)
Craftbook II – ετερότητα (Μικρές εκδόσεις, 2015)
Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 (Κέφαλος – Λογοτεχνικό Περιοδικό Κεφαλονιάς)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.