Τα πλεονεκτήματα του φωτισμού led στον χώρο σας



Ο κεντρικός φωτισμός σε κάθε σπίτι είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του, αφού από αυτό διαμορφώνονται πολλές λεπτομέρειες στον χώρο. Πολλές φορές μάλιστα βλέπουμε κρυφούς φωτισμούς από διαφορετικό χρώματα σε χωρίσματα αλλά και ψευδοροφές που χαρίζουν μία όμορφη αντίθεση. Αυτός είναι και ο φωτισμός led, με τους ειδικούς λαμπτήρες. 

Αναμφίβολα τα led έχουν εξελιχθεί σε μία από τις πιο προσφιλείς μορφές φωτισμού. Τόσο για εξωτερικούς χώρους όσο και για εσωτερικούς θεωρούνται πλέον ως η πιο σύγχρονη και μοντέρνα διακοσμητική τάση. Για αυτό αν σκέφτεστε να τα χρησιμοποιήσετε και εσείς στον χώρο σας, παρακάτω σας αναλύουμε όλα τα πλεονεκτήματα:

    • Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματά τους, είναι ότι προσφέρουν μεγάλη ενεργειακή απόδοση σε αντίθεση με τους κλασικούς λαμπτήρες, οι οποίοι ξοδεύουν ένα μεγάλο ποσοστό, χωρίς καθόλου εξοικονόμηση. Οι λαμπτήρες led από την άλλη μπορούν και δεσμεύουν μόνο το 20% της θερμότητας, αφήνοντας το 80% για την παραγωγή φωτός. 
  • Πολύ σημαντικό προτέρημα για τον φωτισμό led είναι ότι είναι 100% οικολογικός και ασφαλής. 
  • Δεν περιέχουν ψευδάργυρο, ένα στοιχείο που δεν είναι καθόλου φιλικό προς το περιβάλλον και προς την υγεία σας. 
  • Στον τομέα αισθητική, παρέχουν μία μεγάλη ποικιλία από χρώμα που μπορεί να δώσει θετική επίδραση στον χώρο σας. 
  • Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους συμβατικούς και μάλιστα δεν καίγονται αλλά τείνουν να μειώνουν τον φωτισμό τους. Αυτό συμβαίνει μετά από 30.000 ώρες κατανάλωσης. 

Η εταιρεία σας παρέχει τις καλύτερες λύσεις σε ότι έχει να κάνει με τον φωτισμό led από την Petridis Lighting, προσφέροντάς σας στις καλύτερες τιμές οτιδήποτε θέλετε για τον φωτισμό του χώρου σας. Μέσα από την ιστοσελίδα petridis-lighting.gr μπορείτε να δείτε όλα τα έργα και να πάρετε τις πληροφορίες που θέλετε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.