Αιμοδοσία του ΤΕΕ – Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής»



Το ΤΕΕ – Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Eθελοντών Aιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» και την Αιμοδοσία Ν. Κοζάνης, διοργανώνει «Ημέρα Αιμοδοσίας», για τα μέλη του ΤΕΕ.

Η αιμοδοσία θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου (Παύλου Χαρίση 23, πρώην Κέντρο Νεότητας, στην Κοζάνη), την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρες 09:30 -14:00.

Παρακαλούνται όσα μέλη του ΤΕΕ/ΤΔΜ επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν την πρόθεσή τους στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Συλλόγου: 6977337561 & 2461040575 (κυρίως στο κινητό) ή στο e-mail: aimodoteskoza@yahoo.gr.

Από Δευτέρα 4 μέχρι Παρασκευή 8 Μαΐου θα προγραμματιστεί τηλεφωνικά η ώρα προσέλευσης για να μην υπάρξει συγχρωτισμός.

Σημειώνεται ότι η αιμοδοσία θα γίνεται με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και πρόληψης, τόσο για τους αιμοδότες όσο και για το προσωπικό και η προσέλευση των μελών μας θα γίνεται με ατομικό ραντεβού, που θα κανονίσει ο σύλλογος με τον κάθε συνάδελφο. Η δυνατότητα αιμοληψίας του συλλόγου, λόγω των μέτρων πρόληψης είναι 22 άτομα ανά ημέρα.

Για τη ΔΕ
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ
Κιάνας Μεν. Στέργιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.