Πόσο ικανοποιημένοι είστε από τα μέτρα και τη διαχείριση των φορέων γύρω από τον Κορονοϊό; Νέα δημοσκόπηση του KOZANILIFE.GR



Μία νέα δημοσκόπηση ξεκίνησε το KOZANILIFE.GR σχετικά με το ζήτημα της κρίσης του κορονοϊού στη χώρα μας και τους χειρισμούς που έχει κάνει μέχρι στιγμής η Πολιτεία, οι Δήμοι, οι Περιφέρειες αλλά και οι Φορείς Υγείας.

Το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δημοσκόπηση είναι το εξής:

Πόσο ικανοποιημένοι είστε από τα μέτρα και τη διαχείριση των αρμόδιων φορέων γύρω από τον Κορονοϊό;

 

[poll id=”7″]

 

-Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν αποτελεί επιστημονική μελέτη – προϊόν και διεξάγεται αποκλειστικά για το αναγνωστικό κοινό του KOZANILIFE.GR.

-Προς αποφυγή διαρροών – λαθών (συμμετοχές από proxy servers κτλ), δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο χρήστες από την Ελλάδα και όχι από το εξωτερικό.

-Η διάρκεια της δημοσκόπησης είναι 48 ώρες και θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 16 Μαρτίου στις 03:00.

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πόσο ικανοποιημένοι είστε από τα μέτρα και τη διαχείριση των φορέων γύρω από τον Κορονοϊό; Νέα δημοσκόπηση του KOZANILIFE.GR

  1. Επρεπε να ειναι πιο αυστηρη ησταση της κυβερνησης στους εισερχομενους απο την Ιταλια απο το ξεκινημσ του προβληματος στη γειτονα χωρα συτη ηταν μια ολιγωρια που την πληρωνουμε δυστυχως….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.