Δεν έχετε τέντα στην αυλή; Να με τι μπορείτε να την αντικαταστήσετε



Οι τέντες είναι ο Νο1 τρόπος σκίασης για τα σπίτια και τους επαγγελματικούς χώρους. Πλέον μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε πολλά σχέδια από τεντόπανα, εξελιγμένα που μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένη σκίαση όσα κι αν είναι τα τετραγωνικά του χώρου σας.

Οι τέντες είναι σίγουρα ο πιο ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος να έχετε σκιά τις περισσότερες ώρες στο εσωτερικό του σπιτιού σας και στο μπαλκόνι σας. Από την άλλη μπορείτε να επιλέξετε και κάποιους εναλλακτικούς τρόπους σκίασης όπως είναι οι πέργκολες, οι περσίδες σαν εσωτερική σκίαση, η μεγάλες ομπρέλες, τα φυτά και πολλά άλλα!

Ομπρέλες

Αν η βεράντα σας είναι μεγάλη, μπορείτε να εγκαταστήσετε κάλλιστα μία ομπρέλα. Είναι μία οικονομική λύση που θα την βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα με είδη σπιτιού και κήπου. Μετρήστε τον χώρο σας και παραγγείλετε τις κατάλληλες διαστάσεις, με βάση ή χωρίς. 

Φυτά αναρριχώμενα

Αν έχετε κήπο ή αυλή, το να δημιουργήσετε πρασινάδες σε πολύ απλές πέργκολες είναι η πιο καλαίσθητη λύση. Αυτό μπορεί να γίνει με λίγα χρήματα, χωρίς πολλές εργασίες.

Εναλλακτικά μπορείτε να εγκαταστήσετε κανονική πέργκολα. Έρχεται το συνεργείο, μελετάει τον χώρο σας και σας δίνει τις καλύτερες λύσεις για την πέργκολα που ταιριάζει στον χώρο. 

Σε ένα μπαλκόνι σε νησί

Το μπαλκόνι σε νησί και ειδικά σε μονοκατοικία είναι η καλύτερη περίπτωση για να εντάξετε στη σκίαση κουρτίνες άσπρες, ειδικά δεμένες και αέρινες. 

Στο εσωτερικό του σπιτιού, αντί για κουρτίνες, μπορείτε να προσθέσετε περσίδες, οι οποίες αποκλείουν εντελώς την ηλιακή ακτινοβολία από έξω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Τέντες Κορνάρος και πέργκολες, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.