Γιατί οι εκτυπωτές Lexmark είναι από τους καλύτερους της αγοράς



Κατά τη διάρκεια αναζήτησης ενός καινούργιου εκτυπωτή, σίγουρα θα έχετε πέσει πάνω σε πολλά μοντέλα, με διάφορα χαρακτηριστικά που σας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Σε αυτόν τον καταιγισμό πληροφοριών έχετε δει και τους εκτυπωτές Lexmark και τα μοντέλα τους αλλά και τα συμβατά toner τους. Πριν σας προτείνουμε ένα μοντέλο εκτυπωτή που θεωρούμε ότι λύνει τα χέρια τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε όσους θέλουν απλά να αλλάξουν τον εκτυπωτή τους, καλό είναι να αναφέρουμε κάποια πλεονεκτήματα των εκτυπωτών laser.

Οικονομικοί

Συμφέρουν πάρα πολύ στην ποσότητα της εκτύπωσης, αφού έχει υπολογιστεί ότι με ένα τόνερ οι εκτυπώσεις μπορούν να είναι χιλιάδες σελίδες. 

Ταχύτητα

Μέσα σε ένα λεπτό μπορούν να εκτυπώσουν 60 σελίδες, σπάζοντας ρεκόρ και προσφέροντας σε κάθε επαγγελματία την ευκαιρία να κερδίζει χρόνο στις προσωπικές του δουλειές. 

Ποιότητα

Το αποτέλεσμα εκτύπωσης σε αντίθεση με το μελάνι δεν αλλοιώνεται, ακόμα κι αν έχει περάσει πολύς χρόνος. 

Μνήμη

Η μνήμη τους είναι πολύ μεγάλη και γι’ αυτό τον λόγο μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες πολλών χρηστών μαζί.

Lexmark LaserJet MS410dn A4 B/W Εκτυπωτής

Μόνο με 95,00€, μπορείτε να βρείτε τον ελαφρώς μεταχειρισμένο εκτυπωτή LaserJet της Lexmark. Έρχεται στον χώρο σας με εγγύηση ενός έτους μαζί με τα ανταλλακτικά. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή και εκτελεί εύκολα και γρήγορα τις εντολές που δέχεται. 

Toner συμβατό με εγγύηση ενός έτους!

Το συμβατό τόνερ για Lexmark είναι εξαιρετικής απόδοσης, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να προσθέτετε τόσο συχνά χαρτί. Tα Τoner της Τonerlow συμφέρουν απ’ όλες τις απόψεις, το ίδιο και οι εκτυπωτές της! Ανακαλύψτε όλη την ποικιλία της Lexmark μαζί με τα υπόλοιπα brands. 

Μπείτε στο e-shop tonerlow.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.