Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alphafm.gr τις τελευταίες 3 μέρες γίνονται μεγάλες προσπάθειες από τον Δήμο Καστοριάς για να αποφύγει η περιοχή φιλοξενία μεταναστών σε δομές μέσα στην πόλη. Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης εξηγεί στην κυβέρνηση πως δεν είναι δυνατόν να δεχτεί άλλους μετανάστες γενικά η Καστοριά.
Η συμφωνία ιδιοκτήτη και αρμοδίου υπουργείου για φιλοξενία 100 περίπου ατόμων στο κέντρο της Καστοριάς είχε οριστικοποιηθεί αλλά φαίνεται πως υπήρξαν και υπάρχουν τοπικά πολλές αντιδράσεις.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alphafm.gr μετά τις συνεχόμενες παρεμβάσεις του Δημάρχου Καστοριάς ακυρώθηκε η μεταφορά στην Καστοριά των 100 μεταναστών. Από την δημοτική αρχή δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση.
anonimous
- Edit
Και πολύ καλά κάνει. Μπράβο του.
Ανώνυμος
- Edit
Πλήθυναν οι «ανθρωπιστές» στην πατρίδα μας και βάλθηκαν να σώσουν όλους τους φτωχούς αυτού του άδικου κόσμου.
το μεταναστευτικό δεν έχει μόνο την ανθρωπιστική διάσταση, έχει την πολιτική, την οικονομική, τη στρατιωτική, τη θρησκευτική, την πολιτιστική, την κοινωνική, την υγειονομική. Το να στέκεται κάποιος αποκλειστικά και μόνο στην ανθρωπιστική είναι ή πολύ αφελής ή πολύ υποκριτής ή πολύ καλά πληρωμένος.
καταμάγια
- Edit
Γατόνι μου εσύ!!
Ανώνυμος
- Edit
Μεταναστευτικό: Συνεχίζονται οι ροές προς τα νησιά -Αλλοι 98 εντοπίστηκαν χθες
02|12|2019 Πηγή: iefimerida.gr –
Ανώνυμος
- Edit
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ
Πάνω από 7.000 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στα νησιά τον Νοέμβριο
2|12|2019 | 16:34 iefimerida.gr –
ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
- Edit
Πλησιάζουν τους 20.000 οι “πρόσφυγες” στην Μόρια! Λαθρομετανάστες: “Οι Πρέσπες της Νέας Δημοκρατίας
”http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/plhsiazoun-tous-20.000-oi-prosfuges-sthn-moria-lathrometanastes-oi-prespes