Με 12 ψήφους μπροστά οριστικά μπροστά ο συνδυασμός του Λευτέρη Ιωαννίδη από τον Κυριάκο Μιχαηλίδη



Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου 2019 η διαδικασία της επανακαταμέτρησης που ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες στο Πρωτοδικείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR το τελικό αποτέλεσμα φέρνει με 12 ψήφους τελικά στη δεύτερη θέση τον συνδυασμό του Λευτέρη Ιωαννίδη.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Με 12 ψήφους μπροστά οριστικά μπροστά ο συνδυασμός του Λευτέρη Ιωαννίδη από τον Κυριάκο Μιχαηλίδη

  1. Τη Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί κάποιοι να την πέρασαν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών, αλλά οι υποστηρικτές θα το πληρώσουν σε πολιτικό επίπεδο! Στα χαμένα θα πάνε όλοι, υποψήφιοι Δημαρχοι, Περιφερειάρχες και φυσικά ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ. Μαύρο! Αυτή είναι η δύναμη των πολιτών, αυτό θα κάνουμε!

    1. Κατα βάθος ξέρεις ότι και η νεα δημοκρατια και το πασοκ και οποιοδηποτε κομμα ,θα το περνουσε,απλα βρέθηκε ο Τσίπρας και το φορτώθηκε!απο την στιγμη που ανακατευτηκαν οι Αμερικάνοι στην ονομασια των Σκοπίων ,δεν υπήρχε γυρισμός! οχι οτι τον υποστηριζω τον Τσίπρα, αλλά ας αφήσουμε κόμματα εκτός δημοτικών εκλογών! γιατί αν το 28% που πήρε ο Μαλουτας είναι Πασοκοι τρομάζω και μόνο στην ιδέα!ο κασαπίδης πήρε 53%,ο μιχαιλιδης 22%! γιατι δεν τον ψήφισαν οι νεοδημοκράτες?στις δημοτικές λίγοι ψηφιζουν κομματικά! το θέμα για τους Κοζανίτες είναι αν θα βγει ο Σουρδος ή ο Πόντιος! δεν τους νοιαζει το κόμμα!
      μη ξεχναμε πως φτάσαμε εδώ! ολοι κράζανε τα μνημόνια και όλοι τα υπέγραψαν! ολοι τους .για το καλο σου ,σου είπανε.για το καλό σου ,σου κόψανε το μισθό. όλοι σου τάζουν κάτι αλλά κατα βαθος ξέρεις οτι και πάλι σε δουλευουν! αλλα και πάλι τους ψηφίζεις! δεν σου φταίνε τα κόμματα! τα κόμματα έχουν γραμμη απο αλλου. πως θες να υπάρχει εξωτερική πολιτική σε μια χωρα που εδω και μια 10ετια δεν υπαρχει εσωτερικη πολιτικη. μηπως φταις και εσυ και όλοι μας?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.