Επίσκεψη του Β. Σημανδράκου και του συνδυασμού του στη ΔΙΑΔΥΜΑ και συνάντηση με το Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης



Επίσκεψη πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου στην ΔΙΑΔΥΜΑ και ΕΠΑΔΥΜ Α.Ε.. Πρόκειται για μια πρωτοπόρα επιχείρηση στη διαχείριση των απορριμμάτων που μπορεί να διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουμε να διαχειριστούμε τα απορρίμματα του δήμου μας. Ήμουν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του έργου από την αρχή και δεν δίστασα να έρθω σε αντιπαράθεση με όσους είχαν αμφιβολίες για την ανέγερσή του για λόγους ιδεοληπτικούς. Τόσο στο πλαίσιο των προτάσεων μας για μια ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων, όσο και στην ξεκάθαρη προτίμησή μας προς τις συμπράξεις μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, θέλουμε την προσέλκυση επενδύσεων στην περιοχή που θα συμβάλλουν στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες αλλά και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης. Θέλουμε ο Δήμος μας να ασκεί επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα του προσδώσουν εξωστρέφεια και κέρδη ώστε να μπορεί να τα επαν-επενδύει σε νέα έργα.

Συνάντηση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Μαΐου ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών. Η προσφορά των μελών του, όχι μόνο στον τομέα της διάδοσης του πολιτισμού αλλά και σε εκείνον της ανάδειξης της ιστορίας του τόπου μας είναι αξιοσημείωτη. Στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης πολιτικής για την ανάδειξη των Μουσείων της περιοχής μας προβαίνουμε στην εκπόνηση ενός στρατηγικού σχεδίου για τον πολιτισμό έτσι ώστε να περιλάβει κάθε δομή και τοπόσημο του δήμου μας. Ένας από τους στόχους του προγράμματός μας είναι η διασφάλιση και ανάδειξη της ιστορίας της Μακεδονίας μας μέσω ερευνητικών προγραμμάτων που θα χρηματοδοτήσουμε καθώς και η διεθνής προβολή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα. Στο πλαίσιο αυτό ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών όπως και άλλες δομές της περιοχής μας μπορεί αν διαδραματίσει κεντρικό ρόλο. Για μας δεν αποτελεί μόνο προτεραιότητα στο πρόγραμμά μας για την έρευνα του πολιτισμού και της ιστορίας μας, αλλά και χρέος προς εκείνους που έδωσαν τις ζωές τους για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Πρόγραμμά μας https://kozanimprosta.gr/aksones-programmatos/to-programma-mas/

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Κοζάνη Μπροστά»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.