Συνδυασμός Β. Σημανδράκου: «Απαράδεκτη η στάση του Δημάρχου κ. Λευτέρη Ιωαννίδη σχετικά με την σημερινή συνάντηση για τον καθορισμό χώρων υπαίθριας διαφήμισης»



Απαράδεκτη η στάση του Δημάρχου κ. Λευτέρη Ιωαννίδη σχετικά με την σημερινή συνάντηση για τον καθορισμό χώρων υπαίθριας διαφήμισης. Στην εγκύκλιο 11 που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών στις 2 Απριλίου 2019 για την «Εφαρμογή διατάξεων του Ν. 3870/2010 “Εκλογικές δαπάνες συνδυασμών και υποψηφίων και έλεγχος αυτών, κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές» (Α΄ 138) ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και των επαναληπτικών της 2ας Ιουνίου 2019”» αναφέρει στο μέρος Ε σχετικά με τους χώρους υπαίθριας προβολής μηνυμάτων των συνδυασμών πως «απαγορεύεται η ανάρτηση ή επικόλληση αφισών και κάθε άλλου είδους υλικού προβολής, πέραν των χώρων που θα οριστούν για τους σκοπούς αυτούς, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του ν. 3023/2002.»

Και ρωτάμε: Πως είναι δυνατόν, χωρίς να προηγηθεί η συνάντηση που προβλέπει η νομοθεσία και χωρίς να καθοριστούν οι χώροι προβολής επί ίσοις όροις σύμφωνα με τα όσα ορίζει το άρθρο 9 του Ν. 3023/2001, να έχει αναρτήσει ο Δήμαρχος Κοζάνης δικές του αφίσες σε στάσεις αστικών στην πόλη της Κοζάνης εδώ και μια περίπου εβδομάδα;

Θεωρούμε απαράδεκτη την πρακτική αυτή ενώ διατηρούμε την επιφύλαξη να προσφύγουμε στην Επιτροπή Εκλογικών Παραβάσεων σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία.

Συνδυασμός Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ

6 σχόλια στο άρθρο “Συνδυασμός Β. Σημανδράκου: «Απαράδεκτη η στάση του Δημάρχου κ. Λευτέρη Ιωαννίδη σχετικά με την σημερινή συνάντηση για τον καθορισμό χώρων υπαίθριας διαφήμισης»

  1. ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ.
    ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΠΕΙΤΕΛΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.