Η πολιτική ομιλία του Θόδωρου Καρυπίδη στα Σέρβια Κοζάνης και η συναυλία που ακολούθησε – Τη Δευτέρα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στη Φλώρινα



Η πολιτική ομιλία του Περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη, καθώς και η συναυλία που ακολούθησε με τους Konttra Band καθήλωσε την γεμάτη από κόσμο, όλων των ηλικιών, αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο Σερβίων.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης σε μία άκρως βαθιά πολιτική αλλά και ανθρώπινη ομιλία, εξήγησε το βαθύτερο νόημα των περιφερειακών εκλογών , τον ρόλο του Περιφερειάρχη και της Περιφέρειας σε σχέση με την Ευρώπη και την Ελληνική Εξωτερική πολιτική και ανέλυσε τα έργα τα οποία έχει υλοποιήσει και προγραμματίσει.

Κάλεσε την νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει, να διεκδικήσει μαζί με την Περιφέρεια και τον ίδιο την έδρα μιας διετούς Σχολής του Νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονιας, σχετική με την Αγροτική Τεχνογνωσία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους μουσικούς της KONTTRA BAND οι οποίοι, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, μας μάγεψαν κυριολεκτικά.


Φλώρινα: Πρόσκληση Εγκαινίων Εκλογικού Κέντρου Φλώρινας του Συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση των Εγκαινίων του Εκλογικού μας Κέντρου στην Φλώρινα , που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6/5/2019 και ώρα 19:30 .

Διεύθυνση Εκλογικού Κέντρου : Παύλου μελά 63 (πεζόδρομος Φλώρινας).

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού “Ανατροπή – Δημιουργία”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.