Την εκλεκτή της καρδιάς του Χαρά Σιδηροπούλου παντρεύτηκε ο πολιτευτής της Ν.Δ. Γιώργος Τοπαλίδης στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Την εκλεκτή της καρδιάς του Χαρά Σιδηροπούλου παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου 2019 ο πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης Γιώργος Τοπαλίδης.

Ο γάμος τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων και συγγενών του ζευγαριού.

Να ζήσετε, βίον ανθόσπαρτον με κάθε ευτυχία στη ζωή σας!

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την άφιξη της νύφης στην εκκλησία:

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1027″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.