Συγχαρητήριο μήνυμα για την επιτυχία των μαθητών του Γυμνασίου Αναρράχης – Εμπορίου στον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ορθογραφίας



Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Αναρράχης-Εμπορίου, συγχαίρουμε τους μαθητές μας, Βλάχου Γεωργία του Ευαγγέλου και Κωτσίδη Λάζαρο του Κωνσταντίνου,οι οποίοι προκρίθηκαν και διαγωνίστηκαν στον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ορθογραφίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κοζάνης και στον οποίο, η Βλάχου Γεωργία απέσπασε το 1ο βραβείο, μεταξύ 30 συμμετοχών από τις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας.

Μέσα σ’ ένα κλίμα ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό και σε συνθήκες ευγενούς άμιλλας, οι μαθητές της Τρίτης Τάξης των Γυμνασίων, διαγωνίστηκαν στην ορθογραφία, την ετυμολογία και την ερμηνεία της σημασίας των λέξεων, καθώς και στο σχηματισμό της κατάλληλης πρότασης, αναδεικνύοντας όλο τον πλούτο, την ομορφιά και τις εκφραστικές δυνατότητες της γλώσσας μας.

Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το ήθος που επέδειξαν, αποδεικνύοντας ότι η κατάκτηση της γλώσσας είναι μια διαδικασία αργή, χρονοβόρα, δύσκολη, αλλά συγχρόνως μαγική και μοναδική.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, αυτή η συμμετοχή να είναι μόνο η αρχή για την επίτευξη υψηλότερων στόχων και την κατάκτηση υψηλότερων κορυφών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.