Ταξίδεψαν με τις μουσικές τους οι dRom το κοινό της Κοζάνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη συναυλία τους στην πλατεία της Κοζάνης



Μια ξεχωριστή συναυλία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 1 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Οι καταξιωμένοι μουσικοί του συγκροτήματος dRom ταξίδεψαν με τις μουσικές των Βαλκανίων -και όχι μόνο- τον κόσμο που τους παρακολούθησε.

Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν), Βασίλης Αθανασίου (κλαρίνο, σαξόφωνο), Γιώτης Κιουρτσόγλου (ηλ. μπάσο), Γιώργος Τζούκας (πλήκτρα πιάνο) και Χρήστος Τάσιος (drum) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά της φετινής Κοζανίτικης Αποκριάς.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την συναυλία των dRom στην κεντρική πλατεία Κοζάνης:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”934″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.