Τι δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης για τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη – Βίντεο από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε



Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης από την Κοζάνη όπου βρίσκεται ως προσκεκλημένος για από τη ΝΟΔΕ για τον ετήσιο χορό.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα όπως ο νόμος της απλής αναλογικής τον οποίο σκοπεύει να αλλάξει η Νέα Δημοκρατία, αλλά και στους υποψηφίους το κόμματος.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ενώ ήταν προγραμματισμένο αυτή την εβδομάδα να ανακοινωθεί ένας σημαντικός αριθμός υποψηφίων ανά την Ελλάδα, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, αυτό θα γίνει την επόμενη. Θα υπάρχουν πολλοί νέοι υποψήφιοι, σε μια αρμονική μίξη με παλαιότερα στελέχη του κόμματος. Η επιτροπή την Τρίτη θα πάρει την οριστική της απόφαση ως εισήγηση προς τον πρόεδρο του κόμματος, σε ένα σημείο τουλάχιστον και θα κοινοποιηθεί στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ο οποίος και θα βγάλει την σχετική ανακοίνωση, ποιον στηρίζει πολιτικά η Νέα Δημοκρατία».

Σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού ο κ. Κακλαμάνης δίνει ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί αυτό, εκτός αν υπάρξει σχετική τροπολογία.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.