Το νέο Xiaomi Note 6 Pro 64GB διαθέσιμο στο Metrostore.gr



Το Xiaomi Redmi Note 6 PRO που ανακοινώθηκε πριν λίγες εβδομάδες και ήρθε στην Ελληνική αγορά από το Metrostore.gr.

Ήρθε για να εντυπωσιάσει με μια εκθαμβωτική 6,26” οθόνη με notch, ανάλυσης 2246 x 1080 με 398 πίξελ σε πυκνότητα. Η οθόνη για πρώτη φορά στην Redmi Note σειρά είναι τεχνολογίας SUPER AMOLED για να απογειώσει την εμπειρία χρήσης και την απόκρουση των χρωμάτων.

Το Xiaomi Redmi Note 6 PRO ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 636 σε συχνότητα 1,8 Ghz και σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών Adreno 509 δεν θα υπάρξει εφαρμογή ή παιχνίδι που να μην μπορεί να παίξει. Τα παιχνίδια θα τρέχουν σε ομαλά FPS σε τέλειες αναλύσεις. Η συσκευή ενσωματώνει 4GB μνήμης ram και 64GB αποθηκευτικού χώρου για να μπορείτε να έχετε πολλές εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα χωρίς κολλήματα και άπλετο αποθηκευτικό χώρο για να μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εφαρμογές, βίντεο, φωτογραφίες σας χωρίς να σκέφτεστε αν ο χώρος αποθήκευσης επαρκεί. Επίσης έχετε τη δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου μέσω Micro SD καρτών.

Το Xiaomi Redmi Note 6 PRO ενσωματώνει διπλή διάταξη πίσω κάμερας με δυο φακούς των 12 και 5 MP διαφράγματος f/2.2 με διπλό LED Flash για να κάνετε την νύχτα μέρα και ικανότητα αναπαραγωγής 4Κ βίντεο. Στην μπροστινή μεριά υπάρχει επίσης διπλή διάταξη καμερών με δυο φακούς των 20 και 2 MP με μπροστινό φλας για να γίνεται ο μάστερ των selfies! Τέλος η μεταλλική συσκευή Xiaomi Redmi Note 6 PRO ενσωματώνει 4.000mAh μπαταρία κάνοντας το τέρας αυτονομίας και ικανό να σας βγάλει ασπροπρόσωπους ακόμα και με πολύ βαριά καθημερινή χρήση.

Αποκτήστε το στην Ευρωπαϊκή του έκδοση, με πλήρες Ελληνικό μενού, Ελληνικό φορτιστή, με δώρο αυθεντική θήκη σιλικόνης μέσα στο κουτί του, από το κατάστημα metrostore.gr σε τιμή προσφοράς εδώ.

Χαρισίου Μεγδάνη 22
Κοζάνη 50100
24610 25 525
sales@metrostore.gr
www.metrostore.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.