Καταγγελία διαιτητών στο KOZANILIFE.GR: Δεν έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα τους και τα μεταφορικά τους έξοδα από την περσινή χρονιά



Καταγγελία αναγνώστη του KOZANILIFE.GR για την κατάσταση που επικρατεί για πρώτη φορά φέτος στην ΕΠΟ.

Όλα ξεκίνησαν πέρυσι με την έναρξη του πρωταθλήματος της ΕΠΟ. Η χρονιά ολοκληρώθηκε, παρόλα αυτά οι διαιτητές δεν έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα τους (όπως και τα μεταφορικά τους έξοδα) την ίδια ώρα που καλούνται να πληρώσουν κανονικά την εφορία τους σαν να έχουν παραλάβει τα χρήματα κανονικά! Το μόνο που εισπράττουν ως απάντηση είναι η ημερομηνία που θα δουν τα χρήματα στο λογαριασμό τους. Μια ημερομηνία που μετατίθεται κάθε φορά που παρέρχεται η προηγούμενη.

Αυτή η αναστάτωση συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος διότι αποφάσισαν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία να κατατεθούν τα χρήματα ηλεκτρονικά και όχι επί τόπου ύστερα από κάθε παιχνίδι.

Το KOZANILIFE.GR επικοινώνησε με την ΕΠΟ η οποία δηλώνει άγνοια επί του θέματος λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με την περίπτωση αυτή! Όπως μας ανέφεραν, το λογιστήριο της ΕΠΟ είναι το μόνο που μπορεί να ‘’τρέξει’’ την κατάσταση αυτή και είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την αργοπορημένη πληρωμή των δεδουλευμένων.

Καραδημούλας Σάκης για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.