Της Μάρθας Στ. Καπλάνογλου Τεχνολόγου Γεωπόνου:
Ποια είναι η αλλεργική αντίδραση (συνήθη συμπτώματα ) ορισμένων ανθρώπων που ο οργανισμός τους δεν δέχεται την λήψη ορισμένων τροφών .
Τι διαφέρει η δυσανεξία από την αλλεργία στα τρόφιμα.
Πόσο επικίνδυνο είναι ένα αναφυλακτικό σοκ από τρόφιμα.
Γιατί επιβάλλεται η άμεση προσφυγή για βοήθεια στους γιατρούς σε περίπτωση εμφάνισης παρόμοιων αλλεργιών
Ποια είναι τα συνηθισμένα τρόφιμα που προκαλούν αλλεργίες.
Γιατί τα μεταλλαγμένα τρόφιμα ( (Γενετικά τροποποιημένα GMO ) είναι παγίδες για ανθρώπους που είναι επιρρεπής στις αλλεργίες
Δείτε το video για πληρέστερη και γρήγορη ενημέρωση: