Ακρωτηριάστηκε 37χρονος έπειτα από σοβαρό εργατικό ατύχημα στο Κτένι Κοζάνης



Σοβαρό εργατικό ατύχημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Ιουλίου, σε περιοχή στο Κτένι Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, 37χρονος άντρας τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια εργασιών που πραγματοποιούσε, με χρήση μπετονιέρας, ακρωτηριάζοντας το αριστερό του χέρι.

Ο άτυχος άντρας διεκομίσθη άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, στις 14:30 περίπου με ολικό ακρωτηριασμό στη μεσότητα του αριστερού βραχιονίου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το ακρωτηριασθέν μέλος μεταφέρθηκε μετά από λίγο από συναδέλφους του στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Λίγο αργότερα και αφού οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάστασή του, ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για την προσπάθεια της συγκόλλησης του ακρωτηριασθέντος μέλους.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.