– Άλλη μία εξαιρετική διάκριση για τα εστιατόρια Ναουμίδης
– Τα βραβεία παίρνουν φωτιά για την επιχείρηση των αδερφών Ναουμίδη
– Βραβείο Ελληνικής κουζίνας από το θεσμό “Χρυσός Σκούφος”
Έπειτα από την τιμητική διάκριση “καινοτόμου προϊόντος” (26-29 Φεβρουαρίου 2016 – κλικ εδώ), των αδερφών Ναουμίδη από την από την Έκθεση Detrop, ακολούθησε άλλη μία διάκριση, αυτή του βραβείου “Ελληνικής κουζίνας” από το θεσμό “Χρυσός Σκούφος“.
Το εστιατόριο “Ναουμίδης” με τις παραδοσιακές συνταγές, αποσπά ένα από τα 34 βραβεία της “Ελληνικής κουζίνας” για το 2016, από τον θεσμό “Χρυσός Σκούφος”. Ένας γαστρονομικός θεσμός που υφίσταται πάνω από 20 χρόνια και ήρθε για να “στέψει” τις πιο εκλεπτυσμένες Ελληνικές κουζίνες, μεταξύ των οποίων και τα εστιατόρια Ναουμίδης.
Τα παραδοσιακά προϊόντα των εστιατορίων Ναουμίδη, Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας και Κοζάνης, κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, με πρωταγωνιστή τις εκλεκτές κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, που είναι το “δυνατό” τους σημείο.
Το εστιατόριο της Φλώρινας, όπου είναι η αρχή της δυναμικής τους πορείας, δίνει τη σκυτάλη για ένα επίσης δυναμικό ξεκίνημα και στην Κοζάνη.
Ο Άγγελος Ναουμίδης δήλωσε στο KOZANILIFE.GR: «Προσπαθούμε πάντα με γνώμονα την ποιότητα, τη γνώση και την εμπειρία μας, να προσεγγίζουμε το πιο ευαίσθητο σημείο των καταναλωτών μας… τον ουρανίσκο! Νοιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που οι κόποι μας αποφέρουν καρπούς. Ευχαριστούμε τον κόσμο, για την αποδοχή».
Τα βραβεία “Ελληνικής κουζίνας”, απονέμονται κάθε χρόνο σε εστιατόρια, ανά την Ελλάδα. Η προσπάθεια επιβράβευσης της ελληνικής κουζίνας ξεκίνησε από τον πρώτο χρόνο του θεσμού, το 1994. Το 2009 τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας επεκτείνονται και βραβεύουν εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα.
Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR
Ανώνυμος
- Edit
Συγχαρητήρια στους αδερφους Ναουμίδη, κάνουν τη Φλώρινα υπερήφανη
Ανώνυμος
- Edit
Μπράβο Άγγελε & Πέτρο!