Όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και συγκεκριμένα στα σπιτάκια του ΕΒΕ Κοζάνης το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαρτίου, είχαν την ευκαιρία να δουν τη γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου να μαγειρεύει με αγνά παραδοσιακά προϊόντα τοπικές και όχι μόνο συνταγές.
Το κοινό είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις «γεύσεις» της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης που δημιούργησε η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου, μαζί με τις γυναίκες του πολιτιστικού συλλόγου Κρόκου και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Κοζάνης «Οι φίλοι της Παράδοσης», με αγνά τοπικά προϊόντα, όπως είναι το σαφράν, τα αρωματικά φυτά Βοίου, τα όσπρια Βοίου, το βραβευμένο λάδι Ιμέρων Σερβίων, οι παραδοσιακές ζύμες, τα άλευρα, τα παραδοσιακά ζυμαρικά, τα εύγευστα μανιτάρια, τα τοπικά λουκάνικα, τα εξαιρετικά τυροκομικά, ρυζόγαλο και γιαούρτι, τουρσιά και μαρμελάδες και τόσα άλλα.
Άλλη μία επιτυχημένη γιορτή γευσιγνωσίας, η δεύτερη συνεχόμενη που διοργάνωσε το ΕΒΕ Κοζάνης στα πλαίσια της Κοζανίτικης Αποκριάς, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα παρά τον άσχημο καιρό.
Δείτε πλάνα του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:
Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR
ΣΤΑΥΡΟΣ
- Edit
ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΣΕΦ ?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η Κ.ΣΕΦ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ ?