Η προ αναγγελθείσα στάση εργασίας των Υπαλλήλων του ΕΚΑΒ Κοζάνης και η υποβάθμιση ΕΚΑΒ – Του Ζ. Κοντογούνη



Του Ζήση Κοντογούνη:

Θα ήθελα να επισημάνω τα παρακάτω.

·         Σαν πρώτο δεδομένο της ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ έχουμε το γεγονός ότι δ/ντής του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας σήμερα είναι ο δ/ντής του ΕΚΑΒ Λάρισας (ενώ απ το νόμο ο δ/ντής  ΕΚΑΒ Δ.Μ πρέπει να έχει έδρα την Κοζάνη). Υποθέτω πως όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι από δώ και πέρα είναι μοιραίο ότι τα δικά μας προβλήματα, θα αντιμετωπίζονται αφού έχουν φυσικά λυθεί τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Λάρισας..Αυτό  θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν και οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ.

·          Ποιος διαμαρτυρήθηκε και ποιος ήξερε ως τώρα για αυτή την ταπεινωτική μεταχείριση της Κοζάνης;

·         Που είναι οι δημοσιογράφοι της Κοζάνης;

·         Θα μου πουν πολλοί τώρα με την νέα κατάσταση Δημοτ. Διοίκησης θα λυθεί το ζήτημα. Δεν νομίζω . Ο  κ. Μαλούτας δεν έχει σκοπό να αφήσει εκκρεμές το πρόβλημα για την επόμενη Διοίκηση. Ήδη σε μια έκρηξη ζήλου (!)και προτού να τελειώσει η έρευνα  που διέταξαν τα Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών, έχει προχωρήσει στη διαδικασία της δημοπρασίας του έργου.

·         Γιατί βιάζεται τόσο. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να εξοφλήσει το γραμμάτιο του.την υποχρέωση που ανέλαβε να τελειώσει.

·         Όσον αφορά το δικό μου σχέδιο για Κέντρο Αποκατάστασης δηλώνω ότι το εγκατέλειψα. Επομένως το οικόπεδο δε με αφορά πια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.