Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης



Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης.

Το μουσικό σχήμα των “Λαλητάδων” με τους υπέροχους μουσικούς  του ήχους, η άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης και το άφθονο κρασί βοήθησαν ώστε οι παραβρισκόμενοι να περάσουν ατέλειωτες  χορευτικές ώρες σε μια υπέροχη βραδιά.

Στις ευχάριστες εκπλήξεις του χορού ήταν η επιτυχής εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας και η συμμετοχή του  νέου κόσμου,  η οποία με την παρουσία της και τα παραδοσιακά ακούσματα που αποδεικνύει ότι έχει αποτελεί το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για την εποχή μας.

Στους νέους ανθρώπους μάλιστα, αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στο μήνυμά του, ο  Πρόεδρος  του Συλλόγου Ηπειρωτών  κος Κων. Τσιάντας, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να υπερασπίσουμε και να διατηρήσουμε αναλλοίωτα τα ιδανικά μας σεβόμενοι την παράδοση, τον πολιτισμό και το περιβάλλον μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.