Ο Θαλάσσιος Κόσμος σας προτείνει: Φέτες ψαριού στο φούρνο με σκόρδο & λιαστή ντομάτα!
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη, Χρόνος Προετοιμασίας: 20 περίπου λεπτά, Υλικά: για 4-6 άτομα.
Υλικά:
• 1-1 1/2Kg φέτες ψαριού «Θαλάσσιος Κόσμος»
• 1 ξερό κρεμμύδι
• 100γρ. λιαστή ντομάτα
• 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• 3 φύλλα δάφνης
• 4 κουταλιές ελαιόλαδο
• αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC. Στρώνουμε τις φέτες ψαριού σε ταψάκι που έχουμε λαδώσει καλά και ραντίζουμε πάνω τους κομμένα όλα τα υπόλοιπα υλικά (κρεμμύδι, σκόρδο, λιαστή ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και δάφνη) και περιχύνουμε στο τέλος το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 15-20 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος των ψαριών) και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα!
Tip: τα καταστήματα «Θαλάσσιος Κόσμος» διαθέτουν πάνω από 10 διαφορετικά είδη φέτες ψαριών. Ενημερωθείτε για όλα από το εξειδικευμένο προσωπικό μας!