Ο Θαλάσσιος Κόσμος σας προτείνει: Πιπεριές γεμιστές με μπακαλιάρο!



Ο Θαλάσσιος Κόσμος σας προτείνει: Πιπεριές γεμιστές με μπακαλιάρο!

Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια, Χρόνος Προετοιμασίας: 50 περίπου λεπτά, Υλικά: για 4-6 άτομα

Υλικά:

• 10-12 πιπεριές Φλωρίνης (ανοιγμένες στην κορυφή μόνο)
• 1 κούπα (τσαγιού) ελαιόλαδο

Για τη γέμιση:

• 1 Kg μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος «Θαλάσσιος Κόσμος»
• 1 φύλλο δάφνης
• 2-3 πατάτες
• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
• λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
• 1/2 κούπα ελαιόλαδο
• αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση:

Eτοιμάζουμε τη γέμιση ξεπλένοντας το ψάρι και βράζοντάς το σε χαμηλή φωτιά με τη δάφνη, για 10 λεπτά περίπου, ενώ σε διαφορετικό σκεύος βράζουμε και τις πατάτες.
Μόλις βράσουν και τα δύο, τα αναμειγνύουμε σε ένα μπωλ με το σκόρδο και το μαϊντανό (που έχουμε ψιλοκόψει) και το ελαιόλαδο, χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι. Aλατοπιπερώνουμε το μείγμα και με ένα κουτάλι γεμίζουμε προσεκτικά τις πιπεριές.
Τις τοποθετούμε χωρίς κενά ανάμεσά τους για να μην ξεραθούν σε ένα ταψί και ψήνουμε για 15 περίπου λεπτά στους 180οC

Tip: μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε άλλο φιλέτο ψαριού «Θαλάσσιος Κόσμος» για τη συνταγή!

Γνωρίστε το κατάστημα Θαλάσσιος Κόσμος στην Κοζάνη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.