Οι Κύπριοι ποδηλάτες στο Βόιο – Παρέλαβαν τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν οι κάτοικοι της περιοχής



Σε πόλεις και χωριά του Δήμου Βοΐου, βρέθηκαν την Τρίτη 10 Σεπτέμβρη, οι 5 Κύπριοι ποδηλάτες που συμμετέχουν στην ποδηλατοδρομία αγάπης προκειμένου να συγκεντρώσουν τρόφιμα για άπορες οικογένειες τόσο στην πατρίδα τους, όσο και στην Ελλάδα.

Τους ποδηλάτες υποδέχθηκαν στη Σιάτιστα ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, κ.κ. Παύλος, η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας, Ναούμ Τσιαούσης, οι οποίοι και τους παραχώρησαν τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα είδη που συγκεντρώθηκαν από πολίτες της περιοχής.

 

Η ποδηλατοδρομία, που βρίσκεται στην 10η ημέρα της, θα διανύσει συνολικά 3.848χλμ. για να καταλήξει στην Κύπρο, όπου και θα δοθούν τα συγκεντρωμένα τρόφιμα κατά το 1/3 ενώ τα υπόλοιπα 2/3 θα μοιραστούν σε οικογένειες της Ελλάδας.

Η όλη προσπάθεια των Κυπρίων ποδηλατών τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και υποστηρίζεται από μεγάλους χορηγούς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.