Φίλαθλος του ΠΑΟΚ από την Κοζάνη εξασφάλισε το διαρκείας Νο 8.000!



«Έσπασε» το «φράγμα» των 8.000 διαρκείας

Με αρκετά ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στην τελευταία ημέρα της πρώτης περιόδου διάθεσης ο αριθμός ξεπέρασε τις 8.000 «κομμάτια» (σ.σ. έφτασαν τις 8263 για την ακρίβεια) ενώ από τις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει η δεύτερη περίοδος που θα διαρκέσει ως τις 30 Αυγούστου.

Μάλιστα ο φίλαθλος που εξασφάλισε το διαρκείας Νο 8.000 είναι ο Γιώργος Τελιορίδης από την Κοζάνη ο οποίος κέρδισε και κάποια αναμνηστικά δώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την τελευταία ημέρα της πρώτης περιόδου διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας έσπασε και το φράγμα των 8.000 φίλων του ΠΑΟΚ εξασφάλισαν τη θέση τους στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Το εισιτήριο διαρκείας Νο 8.000 συνοδευόμενο από κάποια αναμνηστικά δώρα εξασφάλισε ο Γιώργος Τελιορίδης από το Τσοτύλι Κοζάνης, ο οποίος θα παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της αγαπημένης ομάδας του από τη Θύρα 7, όπου όπως σημείωσε βρίσκεται μόνιμα από το 2008 δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ! Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει κάποιον αγαπημένο ποδοσφαιριστή, αλλά αγαπημένη ομάδα…

Η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου, ενώ η επόμενη περίοδος θα αρχίσει από την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου, διάστημα στο οποίο θα ισχύουν οι ίδιες τιμές και οι ίδιες προσφορές. Η διάθεση των καρτών της νέας περιόδου θα συνεχίζεται καθημερινά μέσω internet καθώς και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τα οποία θα ανοίξουν ξανά την προσεχή.

Η διάθεση των καρτών της νέας περιόδου θα συνεχίζεται καθημερινά μέσω internet καθώς και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τα οποία θα ανοίξουν ξανά την προσεχή Δευτέρα (15/7) με το εξής ωράριο:

Δευτέρα (15/7) με το εξής ωράριο:
Καθημερινά: 09.00 – 19.00
Σάββατο: 09.00 – 15.00
Κυριακή: κλειστά»

«Νέο ρεκόρ»

Μάλιστα όπως τόνισαν μεταξύ άλλων οι «ασπρόμαυροι» σε άλλη τους ανακοίνωση: «Την τελευταία ημέρα της πρώτης περιόδου διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας σημειώθηκε το τρίτο συνεχόμενο ρεκόρ με τη διάθεση 926 καρτών! Συνολικά διατέθηκαν 8.263 εισιτήρια διαρκείας σε διάστημα ενός μήνα από τις 13 Ιουνίου».

sentragoal.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.