Κινδυνεύει και πάλι η παθολογική κλινική του Μποδοσάκειου;



mpodosakeio_nosok_ptol987Σε ανοιχτή επιστολή την οποίαν υπογράφουν 37 κάτοικοι της Εορδαίας αναφέρεται μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας της Παθολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας τις επόμενες ημέρες.

Στην επιστολή με αποδέκτες τους εν ενεργεία και υποψήφιους βουλευτές της Π Ε Κοζάνης, τα πολιτικά κόμματα την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον δήμο Εορδαίας επιχειρείται μία αναδρομή κατά το τελευταίο οκτάμηνο στα γεγονότα σχετικά με την υποβάθμιση του Νοσοκομείου και επιρρίπτονται ευθύνες στους βουλευτές καθώς και στην δημοτική Αρχή Εορδαίας για εμπαιγμό των πολιτών και των εργαζομένων στην δε Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ευθύνες για τη στάση σιωπής της ενώ εκτοξεύονται αιχμές σε βουλευτή   της περιοχής ο οποίος « ήταν περήφανος για τις σχέσεις του με τον υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο.».

Οι 37 υπογράφοντες διερωτώνται για τον ρόλο της διοίκησης του Νοσοκομείου της Πτολεμαίδας απέναντι στο μείζον αυτό θέμα για τη μη αντίδραση των εργαζομένων σε αυτό καθώς και την αδράνεια   της τοπικής κοινωνίας. Από την πλευρά της η διοικήτρια του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας και πρόεδρος της ενιαίας διοίκησης των δύο Νοσοκομείων της Π Ε Κοζάνης Αναστασία Μπούρτζου είπε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστό το τι μέλλει γενέσθαι με την παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Πτολεμαίδας.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.